Beoordelingen van 100% Real Greek De Meern

Recente recensies van 100% Real Greek De Meern

5 sterren na 263 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet erg warm meer Half uur later dan gevraagd.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Voor herhaling vatbaar 😀

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke authentieke smaak. De kwaliteit van de bezorgde producten zijn net zo goed als dat je in het restaurant gaat eten. Porties zijn prima. Wij hebben genoten van deze bezorg maaltijd. Hulde voor Ilias en het team.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk zoals gewoonlijk!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Zelfs met de bezorging echt goed warm eten. Heerlijk!!!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Echt heel erg goed, zelfde kwaliteit als in het restaurant.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, echte aanrader!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. Prima maaltijd! Heerlijk gegeten. We hopen dat we snel weer in het restaurant kunnen komen. Dit is een goed alternatief maar toch anders

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten van gyros en kip aan spies.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Nu niet in jullie mooie restaurant in De Meern maar thuis aan tafel. Het smaakt er niet minder om. Maar Ik kan niet wachten om weer van jullie gastvrijheid te kunnen genieten

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Verjaardag vieren met etentje buiten huis was niet mogelijk , maar met een mooi gedekte tafel, kaarsen en heerlijk eten, was het net een avondje uit!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten,kwaliteit is 100% perfect te noemen! En de temperatuur is ook uitmuntend! Wat koud moet zijn is ook koud en wat warm moet zijn is ook echt warm! Alles is ook netjes verpakt cq geseald. GA zo door 👌👌👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook prima voor degelijk "fast food". 4xPita gyros laten bezorgen.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede gyros. Mooi verzorgd qua verpakking. Zeker voor herhaling vatbaar. Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten en ja wegens drukte

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk zitten smullen en het was voldoende voor 2 volwassenen en 2 kinderen (10, 5). Enige minpuntje is dat het kalfsvlees in saus erg afgekoeld was. Maar dat hoort denk ik een beetje bij laten bezorgen. Veel succes en tot een volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak eten heerlijk. Temperatuur niet warm genoeg meer.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch gegeten! Net zo lekker als eten in het restaurant zelf. Dank je wel en heel veel sterkte de komende tijd! Hopelijk tot snel Groeten John

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gerechten, het enige verschil is dat we geen bediening hadden 😂😂

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd bezorgd. Het eten was goed op temperatuur. Zoals gewoonlijk heerlijk en goed van kwaliteit. Een goed alternatief nu de restaurants gesloten zijn vanwege de corona crisis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd precies op tijd bezorgd. We hebben heerlijk gegeten en de hoeveelheid was ruim voldoende. Dit gaan we zeker nog vaker doen.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was vlot, goed van temperatuur en weer van uitstekende kwaliteit.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Authentiek, lekker Grieks eten. Genoten!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld allemaal en heerlijk gegeten zoals we hadden gehoopt en verwacht.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles netjes en warm bezorgd. Eten was heerlijk!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Lekker, snel..we hebben genoten! En zeker nu moeten we de restaurants blijven steunen!!!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk grieks eten en netjes (ruim) op tijd bezorgd en via de mail op de hoogte gehouden.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Nette porties en bijna net zo lekker als in restaurant.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch Grieks eten zoals het hoort te zijn en Grieken het zelf ook willen eten.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. Kleine minpuntjes: de patatjes waren koud en we hebben lang moeten wachten. Maar..... dat maakte niet uit, zeker niet in deze rare periode. En de rest was echt heerlijk.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is lekker. Eigenaar super vriendelijk.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Grieks gegeten thuis. We keken er de hele week naar uit en het was voortreffelijk. Bezorging was ook erg netjes. Aanrader!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We misten de gezelligheid van het restaurant, en de altijd goede bediening, maar het eten was prima verzorgd, en ondanks de drukte goed op tijd en met een glimlach geleverd !!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, goede portie's, goed verpakt

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Zeer lekker eten. Top

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben gisterenavond weer heerlijk gegeten, nu we in deze Corona-tijd niet meer buiten de deur mogen eten bestellen we maar een maaltijd voor thuis. De kwaliteit is immers net zo goed!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk maaltijd gehad, goede service, goed verpakt! 👍

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch gegeten, keurig verzorgt en verpakt. Ik eet ook weleens in het restaurant bij 100% real greek (hopelijk snel weer!) maar de kwaliteit van het bezorgde eten doet daar niet voor onder. Gaan we vaker doen.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verpakt en erg lekker

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omdat het zo ontzettend druk was langer dan gebruikelijk op ons eten moeten wachten. Hier door de omstandigheden alle begrip voor. Eten was heerlijk en ook netjes en verzorgd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Alle gerechten zijn heerlijk. Iedereen wilde zijn gerecht door de anderen laten proeven. Niet de standaard vleesschotels (L, XL, XXL) als bij andere Griekse restaurants maar focus op smaak en kwaliteit.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gyros was heel vet en 2 uur gewacht. Altijd lekker kunnen eten, maar viel deze keer heel er tegen

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In één woord: heerlijk! Keurig op tijd geleverd. Alles goed op temperatuur, smaakvol en verse frietjes die niet slap waren. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Kwaliteit eten geweldig en hoeveelheid ruim voldoende. verpakking zeer hygiënisch en professioneel. Vanwege drukte iets langer moeten wachten op bezorging, werd keurig vooraf gebeld door medewerker met deze mededeling.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, heerlijk eten! Alles goed warm en vers. Op tijd bezorgd, kortom super!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Het eten werd warm en mooi verpakt/geseald bezorgd. Vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk zoals we gewend zijn. Ook voor afhalen uitstekend geschikt dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zo lekker als in het restaurant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was helemaal goed! Warm en net zo lekker als in het restaurant. Ik miste alleen de fijne bediening;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zelf gehaald, stond op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heerlijk, jammer dat het eten onderweg zoveel afkoeld, anders was het perfect geweest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten! Bestelling geplaastt en keurig verzorgd op kunnen halen. Geen plastck verpakingen, alles in papier waar migelijk. Voir herhaling vatbaar! Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd werd de bestelling bezorgd. Goede porties en de kwaliteit zoals wij die kennen vanuit het restaurant. Geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvol eten! Precies op de afgesproken tijd. We hebben ervan genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet heel warm, wel heel goed van smaak en grote portie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wat een verrassing toen ik mijn eerste bestelling deed op aanraden van mijn zoon ik bestelde een broodje giros en een picilia wat een zaligheid het broodje was zelf gebakken en goed gevuld,picillia wat een verrassing Heerlijk stokbrood en lekkere hapjes s,avonds tot 11 uur lekker gegeten in mijn eentje werd er vrolijk van.Bedankt tot de volgende bestelling

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blijft hoge kwaliteit, lekker! Top dat er nu ook lamsrackjes los te krijgen zijn. Ook een goede zet om die heerlijke Spanakotiropita te kunnen bestellen!! Ga zo door!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Goed verzorgd allemaal.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, lekker zo doorgaan!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pita gyros was heerlijk! Zelfs onze jongste, die normaal niks lust wat niet "friet" of "pannenkoek" heet, heeft vol overgave zitten genieten.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend verpakt en kwalitatief gelijk als in het restaurant. We misten alleen de fijne bediening in het restaurant 😉

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, precies op tijd bezorgd, warm, laat niets te wensen over. Een aanrader!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo, Dank voor de lekkere maaltijd! Onze tip zou zijn om te kijken hoe het warmer kan blijven. De lamsschotel bijvoorbeeld heb ik opgewarmd, werd daar minder lekker van... hoeveelheid: perfect. Kids waren blij met de heerlijke patat en saus!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten met een goede service en stipt op tijd. 👍 Een echte aanrader.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, restaurant kwaliteit bij je thuis!! Aanrader!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Netjes verpakt en warm thuisgebracht. Bezorging was iets later dan afgesproken. Maar in deze hectische tijden een prima prestatie geleverd. Heel veel succes. We blijven de restaurants steunen.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd. Op de afgesproken tijd thuisbezorgd. Alles prima waarom ingepakt.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! Aanrader in deze tijden. Mooie milieuvriendelijke bakjes ook Mag iets warmer maar verder goede smaak!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd lekker bij 100% Real Greek! Zowel in het restaurant als bij een thuislevering. Binnen een kwartier was onze bestelling bezorgd. We hebben zitten smullen gisteren, heerlijk!!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zeer smaakvol. Als ‘kenners’ van de Griekse keuken waren wij meer dan tevreden. Keep up the good work.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snel geleverd en voor dat wij er zelf achter waren gekomen contact met ons opgenomen over een klein foutje in de bestelling.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend, zoals altijd! Zeer een favoriet.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker maar de frites waren koud

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas liep de bezorging anders dan we gewend zijn van 100% Real Greek. We kregen een telefoontje dat de bezorging een kwartier later was ivm een storing, dit werd uiteindelijk drie kwartier. Eten was wel goed warm. De melitzanosalata had minder knoflook dan in het restaurant, wat wij persoonlijk jammer vinden.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd weer lekker en vers, giros goed gekruid, taramasalta lekker vers en op tijd gebracht

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten! Geen afhaal kwaliteit, maar echt restaurant eten. Wel Iets duurder dan afhaalkwaliteit, maar wij gaan hier zeker nog eens bestellen. Prachtig verpakt en snel bezorgd ook.

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super. Pita giro’s was erg lekker en goed warm thuis bezorgd. Zelfs eerder dan de planning aan gaf. Echt een aanrader.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aaah... nu ook Pita Gyros op het menu, lekker! :-)

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom erg lekker!! prima bezorging. ga zo door!

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt top! Maar alle Griekse restaurants doen zo weinig taziki ja altijd dan.

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werderom TOP. Wat een service

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Alsof Oma het eten zelf gemaakt heeft ;-) Tot de volgende keer!

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was heerlijk. Rijst erg lekker Salade was redelijk maar de patat was onvoldoende aub kijken of dat gemaakt kan worden zodat het bij bezorgen ook nog een beetje lekker is. Wij bestellen hier zeker weer want het belangrijkste is op hoog niveau en goed verpakt.

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, snel bezorgd, zag er allemaal fantastisch uit, verpakking doet ook veel. De patat waren ze in eerste instantie vergeten maar die werd razendsnel nog gebracht. Super service

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima in orde en verzorgd, zoals het hoort.

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker eten, veel smaak! Erg verzorgd, ook qua verpakking. Alles heeft een luxe uitstraling. Jammer dat het een foutje op de site was en er niet meer bezorgd wordt in Harmelen.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd goed gegeten. Op smaak en voldoende. En natuurlijk echt grieks.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker!

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was er al met een half uurtje. Zoals altijd goede kwaliteit en weer erg lekker

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een paar keer eten besteld. Zeer smakelijke gerechten! Goede porties die netjes zijn verpakt. Alle keren zijn de bestellingen netjes op tijd geleverd. Ik vind 100%rl Real Greek een echte aanrader!

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals eerder gezegd: top dat er ook pita gyros te bestellen is. En gelukkig blijft de rest ook van hoog niveau. lekker gegeten!

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk en puur eten en de bezorging was vriendelijk en precies op tijd.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, had giros besteld met aardappeltjes, smaakte heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vinden het eten altijd erg lekker helaas was deze keer de mousaka lauw. Niet vreselijk hoor maar wellicht fijn voor jullie om te weten.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede zet om ook pita gyros te leveren, erg lekker!

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk alleen de oven aardappels vielen tegen.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging, netjes verpakt. Ik vind de gerechten wel duur maar daarentegen zijn het wel grote porties. En het smaakt allemaal erg goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind alleen de prijzen echt te hoog voor afhaal.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is erg goed en lekker eten. Alles wordt geseald gebracht en zag er netjes uit.

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat eten we vanavond? 100% Real Greek! :-)

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer top.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top verpakt, lekker eten en zeer goede service! Zeker een aanrader!

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette bezorging, voortreffelijk eten en fraaie presentatie! Wij kijken uit naar ons restaurant bezoek op 2e Kerstdag

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanovond thuis uit eten geweest. Het eten was heerlijk net zoals in het restaurant. Goed warm en netjes verpakt. we konden direct aanschuiven. Elke cent waard. Klasse!

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kaart, heerlijk eten en punctuele bezorging. Super!

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend, beter dan in menig restaurant. Zal er zeer zeker vaker bij terugkomen.

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was er erg snel. We hebben heerlijk gegeten.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Diverse 'kleine' gerechtjes besteld. Tsipouro op tafel en genieten! Prettig dat je nu ook een portie gyros kunt bestellen. Voortreffelijk brood. Bezorging was op tijd en vriendelijk.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit eten is goddelijk!

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk eten, goede temperatuur, op tijd geleverd

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes binnen de tijd hebben we ons heerlijke Griekse gerechten mogen ontvangen. Het was een beetjes alsof we echt bij 100% Real Greek aan het eten waren. Dezelfde kwaliteit. Aanrader

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel geleverd en erg lekker!

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Presentatie:TOP Kwaliteit: UITSTEKEND 100% Goed! voor herhaling vatbaar

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn al vaste klant van het restaurant en wilden graag een keer de bezorgservice proberen. Dit is goed bevallen, kwaliteit is vergelijkbaar met het restaurant! Er wordt ook van alles genoeg tot veel geleverd, alles netjes verpakt en alles was ook lekker warm. Wij zullen zeker vaker bestellen!

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer voor het eerst de Griekse burger (met feta-kaas) genomen. Zo... die is ook lekker hey!

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na heerlijk een aantal keer te hebben gegeten in het restaurant, nu thuis laten bezorgen. Perfect verpakt, goede porties en vooral kwalitatief erg goed. Aanrader!

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk! Goed warm geleverd en vooral op de afgesproken tijd. Een voorbeeld voor andere restaurants

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wijze van levering, ziet er wederom netjes uit, bestelling gaat makkelijk, wat nu wat anders liep, was dat je bestelt voor een bepaald tijdstip maar dat je bevestigd krijgt voor nog eens 20 min later, dat betekent 45+20min. Dat is niet wat je verwacht nadat je betaald hebt. De frietjes waren niet bij lange na niet afgebakken. Slap, vettig. Vorige keer niet. Gyros heerlijk. Komen zeker terug.

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig eten.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, op tijd bezorgd en heel mooi gepresenteerd.

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn favoriete Griek. De frietjes waren zelfs nog lekker! Als enige punt zou ik kunnen noemen dr de saus van de dolmades wat royaler had mogen zijn, die is zo lekker erbij!

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ons was 100% Real Greek aanbevolen door een collega, en wij kunnen nu ook 100% Real Greek aan iedereen aanbevelen. We waren graag naar het restaurant gekomen (gaan we zeker binnenkort doen) maar hadden besloten om te bestellen. Goeie levertijd, goed bereid eten, ondanks de afstand toch gewoon warm. Heel erg tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was genieten!! Wij zijn erg blij met 100% Real Greek!

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, en de bezorging strak optijd! Dit gaan we zeker vervolgen. En komen ook graag een volgende keer in het restaurant eten.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veruit het best Grieks restaurant in de regio!

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere kleine hapjes en prima Giros.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker...beetje weinig voor hetgeen wat je moet betalen...bezorger uiterst vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zonder meer uitstekend-zowel het eten als de bezorging.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik wilde graag om 2100 uur het eten bezorgd hebben en kreeg om 2109 een telefoontje dat dat iets later zou worden op zich keurig wel iets te laat maar oke, helaas was het merendeel koud cq lauw wat ik niet gewend ben van 100%. Na een telefoontje werd er keurig binnen afzienbare tijd nieuw eten bezorgd wat wel goed warm was, dus ondanks de eerdere iets latere bezorging niets dan lof.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super om de oven gerechten ook thuis mooi en zeer verzorgd gepresenteerd te krijgen, wij hebben genoten! Tot gauw!

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De het gerecht voldeed niet aan de verwachting. Het gerecht heb ik reeds meermaals gegeten in het restaurant, echter de bezorgde maaltijd leek hier niet op. Smaak en structuur was duidelijk anders. Met name de structuur. Het leek wel of het stoofvlees niet voldoende tijd heeft gehad om te garen. Jammer, volgende keer beter!

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en veel sneller gebracht dan in eerste instantie gecommuniceerd was. Ook netjes met de bevestigingsmail en op de hoogte houden. Een aanrader dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was vlot. Netjes verpakt. Goede uitstraling. Netjes verzorgd. Leuk en attent was het handgeschreven kaartje met 'eet smakelijk'. Goede presentatie. Miste alleen servetjes. De gyros schotel was ruim voldoende qua hoeveelheid. Gyros was wel echt té zout. De tzaziki en de koolsalade zou ik apart verpakken en niet naast elkaar in één bakje. Patat apart smaakte heerlijk. Bifteki prima. Lekkere smaak.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker, goed verzorgd en keurig op tijd!

, 16-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom topgerechten! warm, vlot en vriendelijk bezorgd.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk genoten van deze heerlijke maaltijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer erg goed! Mooie kwaliteit. Super smaak. Alsof je uit eten bent.

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende service en eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees was lekker mals en rijk aan smaak

, 24-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke moussaka! Zal zeker nog een keer hier bestellen. Was ook keurig op tijd en een hele aardige bezorger!

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, goed verpakt. Bezorging precies op tijd. Top. Leuk het persoonlijke briefje. Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Misschien wel de lekkerste souflaki van Utrecht!

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede zet: Pastitsada Kotopoulo!! Burger was ook erg lekker (misschien iets meer feta erin?). kortom: we hebben weer genoten. Ik blijf wel hopen op een combinatiegerecht van bijvoorbeeld: Gyros/worst, guros/souflaki. ps.netje en op tijd bezorgd (erg prettig die realtime email met updates)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goede kwaliteit. Aanrader!

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk en kwalitatief goed eten Snel bezorgd, goede verpakking en verzorgd

, 11-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoooooo lekker! En super service

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een puntje van aandacht... de huisgemaakte citroensaus van de dolmadakia was heel dik en klonterig. Niet wat ik gewent ben, gewoonlijk is ie heerlijk van smaak en fris.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, zeer snel bezorgd, grote opties. Zelfde kwaliteit als in restaurant!

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als in het restaurant lekker eten. Klein minpuntje is dat er best grote taaie stukken vet in de gyrosschotels zaten. Deze zijn niet te eten, maar zoals eerder vermeld was het wel lekker voor de rest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en prima bezorging

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en super smaakvol. Vooral ook de Griekse rijst.

, 21-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd heerlijk vlees goeie zaziki

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees lekker mals en goed gekruid. Weer heel lekker gegeten. En alles met zorg ingepakt. Netjes hoor, bravo!

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk Heb tijden niet zulke goede gerechten gegeten bij afhalen ergens Prijs kwaliteit ook goed Snelle levering

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en supersnel bezorgd!!

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals elke keer weer heerlijk gegeten! Restaurantkwaliteit op eigen eettafel! Verpakkingen milieuvriendelijk en ziet er nog leuk uit ook! Vlotte bezorging!

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als in t restaurant is t eten van topkwaliteit en gewoon super lekker.

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt weer voor de goede service!!

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topkwaliteit & vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, mooie kwaliteit, goede ingrediënten, puur, mooi gepresenteerd, attent door persoonlijk bericht. Ik ga zeker hier vaak bestellen.

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder hoge kwaliteit, maar te duur voor thuisbezoging

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was allemaal weer erg lekker. 1 minpuntje (maar dat kan ook aan ons liggen..): bij de pikilia is de lichtbruine (kikkererwt? Staat in elk geval niet bij de voorgerechten) humus niet boeiend, de rest is wel erg lekker). Zelf zou ik daar een olijf/feta tapenade o.i.d. voor in de plaats doen. Nogmaals: de rest is voortreffelijk! (En goed op de opmerking gelet, dank)

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was weer geweldig van de gerechten. Waren er maar meer bezorgrestaurants als deze. Als ik dan iets moet aanmerken is dat er wel wat meer rijst bij zou mogen.

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heel lekker. De bezorging echt keurig. De giros echt goede kwaliteit! Zeker voor herhaling vatbaar

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

100% the best! Mijn ouders 80 + hadden nog nooit Grieks gegeten. Ik heb ze thuis kennis laten maken met de Griekse keuken. Speciaal besteld bij deze fantastische Griekse familie waarbij je proeft dat het met liefde is gemaakt. Mijn ouders waren helemaal enthousiast! En ik natuurlijk ook.❤

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was Top, zullen we zeker vaker doen, mede door de snelle en correcte bezorging.

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het eten is zeer goed net of dat je bij hun in het restaurant eet tevens is het eten zeer goed en netjes verpakt. En 1 van de belangrijkste dingen buiten dat de smaak goed is, is dat het eten goed warm word bezorgt. Bij deze een aanrader.

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren zeer tevreden. Het was erg lekker. En jullie hebben ook geluisterd naar onze vorige feedback. Er zat toen geen brood bij de tzanziki en nu wel.

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere keren in restaurant mogen eten. Nu een keer de thuisbezorging besteld. Conclusie.. heerlijk eten. Het verschil is grootst tussen grieks en Grieks.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren heel tevreden over het gebrachte eten. Het heeft bijna dezelfde kwaliteit als in het restaurant (ietsje kouder), was zeker genoeg en smaakt gewoon super lekker! Service was super (we werden vantevoren gebeld dat het iets later dan de gewenste tijd zou komen). Het blijft het lekkerste Griekse restaurant buiten Griekenland! :-)

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gyros was heerlijk! En de friet was apart in een zakje gedaan dat is slim gedaan zodat de friet niet slap word omdat je toch toch wel een tip: iets meer knoflook de volgende keer maar het was heerlijk!

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met zorg verpakt, een feest voor het ook. Heerlijk gegeten

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en goede service!

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer genieten geblazen! Bedankt voor de overheerlijke BBQ schotel.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!!

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, maar wat weinig voor de prijs. Zou fijn zijn als er meer groente bijgerechten zijn te bestellen. De bezorger was een half uur te vroeg waardoor we nog niet thuis waren. Na een telefoontje afgesproken dat hij op de afgesproken tijd terug zou komen. Toen kwam hij weer 10 min te vroeg, waardoor we het eten wat lauw hebben gegeten.

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker!

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging. Netjes verpakt. Top

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles is zo vers, kortom heerlijk!

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker, ver boven niveau thuisbezorgd. Echter voor de prijs hadden we meer verwacht. Wat extra bij bijgerechten zou helpen. Nu hadden we vleesgerechten / voorgerecht over terwijl rijst/ aardappelen / brood snel op was. Grotere bakken voor de bijgerechten zal dit 5 sterren maken en meer in lijn met de prijs.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden (net als in het restaurant). Ik zie ook dat er met de tips uit de reviews wat wordt gedaan, want de patat zat nu in een papieren zak (en dus nog knapperig).

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was aan de lauwe kant en had niet heel veel smaak. De Griekse salade was ook niet echt helemaal wat ik had verwacht. Volgende keer beter.

, 04-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Diverse keren in het restaurant gegeten, nu een keertje makkelijk gyros en friet besteld. Kwaliteit gyros super, bezorging stipt op tijd. Goed op de hoogte gehouden wanneer order onderweg is. Enige jammere was dat de frietjes ook geseald worden en daardoor slap. Papieren zak zou beter zijn voor de friet. Maar volgende keer weer !

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Het was ruim voldoende, warm, goed verpakt en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten, we misten alleen de feta kaas bij de briam

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, top, top!

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer(!) erg lekker. Goede kwaliteit, als je geen zin hebt om de hort op te gaan. Prima bezorging (met updates! per mail in mijn geval). Tips/opmerkingen: - Ik zou de patat (en misschien ook de aardappels uit de oven) in een papieren zak doen met van die kleine gaatjes (ivm 'ademen'). Want door het afsluiten wordt de patat zacht (is nog wel goed van smaak!). Eventueel gaatjes prikken in het plastic, maar ik weet niet of dat voldoende ademt. - Grill/combinatie gerechten zou ook lekker zijn: bijvoorbeeld Gyros/bifteki, Gyros/worst, Gyros/souvlaki. Verder: ga zo door, goed bezig!

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, prima porties en wat fijn dat we het heerlijke eten nu ook thuis kunnen laten bezorgen.

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom fantastisch!!

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! De burger is ook een verrijking van het al uitgebreide menu.

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijke schotel en goed warm. Gewoon perfect!

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!! Maaltijden mooi geseald, eten was nog goed warm.zeker voor herhaling vatbaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben met het gezin weer heerlijk genoten van een traditioneel griekse maaltijd. Met recht een 100 % Real Greek!!

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd, heel mooi verpakt en gewoon heel erg lekker!

, 01-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten (gyros), lekker veel, goed warm, ruim op tijd. Voor nou en nog eens!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker maar echt erg weinig voor 40€

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten! Via bezorgen zeker zo goed! Aanrader!

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen gaat gemakkelijk via app. Bezorging sneller dan aangegeven (altijd goed toch?) Eten komt geseald en ziet er verzorgd uit. En de smaak zoals ik gewend ben van 100% Real Greek restaurant. Top!

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles wordt netjes bezorgd in goede verpakking en dat alles zelf gemaakt is zie je al wanneer je in de bakjes kijkt. Het eten is echt goed en van goede kwaliteit. Echt een aanrader. Wij vonden bijna alles erg lekker, de aubergine salade vonden we een erg rokerige smaak hebben. Contact opgenomen en alles werd serieus opgenomen en we werden erg vriendelijk te woord gestaan.! Wij gaan hier zeker nog eens bestellen en eten in het restaurant.

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees was lekker mals en goed gekruid. Snelle bezorging (ondanks Paasweekend). Bravo!

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk keurig op tijd en goed verpakt voor herhaling vatbaar .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Goed verpakt en nog heet op ons bord. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Goed warm. Alleen een tip. Misschien een gaatje in folie van friet. Deze wordt doordat het dicht is wat slap

Reactie van 100% Real Greek :Geachte heer/mevrouw Van Engelen, Bedankt voor uw review en feedback/tip! Normaliter doen wij dit wij dit wel, ik ben bang dat het bij u vergeten is:( Onze welgemeende excuses hiervoor. Wij zullen er voortaan beter op letten. Hartelijke groet, Team 100% Real Greek

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Goed warm. En zo lekker!!!!! Kali orexi

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was binnen een redelijke tijd en heerlijk warm bezorgd. Presentatie heel professioneel Bezorging met een brede glimlach Prijs/Kwaliteit verhouding prima! Kortom ook qua bezorging een TOP restaurant!!

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezrging was op de gevraagde tijd. Alles was warm. Helaas was de stoofschotel niet echt geweldig. Wateroge rode tomaten sus en beetje droge gekruide aardappeltjes. De bifteki met feta was aan de zoute kant maar de koolsalade en tzaziki waren lekker net als de bieten salade.

Reactie van 100% Real Greek :Geacht heer/mevrouw, Bedankt voor u review. Wij balen enorm dat een paar van onze gerechten niet naar wens waren. Uiteraard hebben wij het intern besproken en kan u gelijk geven betreft de kokkinisto. Omdat wij alle reviews serieus nemen willen wij u graag een actiecode toesturen voor een tweede kans. Als u via onze WhatsApp nummer (0627861333) een bericht stuurt met tekst actiecode dan ontvangt u een bericht met een actiecode voor uw volgende bestelling. Hartelijke groet en een fijne zondag, Team 100% Real Greek

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, Vlees was goed, Heerlijke verse friet!

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Chique verpakt.

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardige bezorger. Eten goed verpakt en super lekker.

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, uit eten in je eigen huis!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en snel bezorgd!!!

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten (nou ja gevreten ;-) ) Portie zijn prima groot genoeg. Het wordt netjes afgeleverd in mooie bakjes. Heerlijk om thuis ook te genieten van authentiek Grieks eten. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Traditioneel Grieks zoals het moet zijn. Top kwaliteit echt een aanrader. Je vindt geen beter Grieks restaurant in heel leidsche Rijn Vleuten de Meern etc Probeer het. Je krijgt geen spijt. Jamas

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en netjes verzorgd ingepakt!

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit is gelijk aan de Zandweg Zullen in de toekomst vaker bestellen.

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, bezorging top. Fijn dat je precies weet wanneer je eten er aan komt.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon erg lekker en goed, ondanks dat het eten even onderweg is geweest voor het op je bord ligt. Heerlijk!

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. De maaltijden waren keurig verpakt en goed afgesloten zodat het warm bleef. De bezorging was snel. Via de app kreeg ik actuele bezorgtijden door, dat was heel fijn.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was erg goed en lekker. 1 tip. Bij de tzatziki als voorgerecht zat geen brood. Dat had wel lekker geweest.

Reactie van 100% Real Greek :Beste René, Bedankt voor uw beoordeling en vooral voor uw tip! Dit had inderdaad wel gemoeten. (brood mee met de tzatziki) Wij zullen er alert op zijn. Nogmaals bedankt en hoop tot de volgende keer. Hartelijke groet, Team 100% Real Greek

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goed warm en erg lekker! Bedankt!