Beoordelingen van 100% Real Greek De Meern

Recente recensies van 100% Real Greek De Meern

5 sterren na 57 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging. Netjes verpakt. Top

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles is zo vers, kortom heerlijk!

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker, ver boven niveau thuisbezorgd. Echter voor de prijs hadden we meer verwacht. Wat extra bij bijgerechten zou helpen. Nu hadden we vleesgerechten / voorgerecht over terwijl rijst/ aardappelen / brood snel op was. Grotere bakken voor de bijgerechten zal dit 5 sterren maken en meer in lijn met de prijs.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden (net als in het restaurant). Ik zie ook dat er met de tips uit de reviews wat wordt gedaan, want de patat zat nu in een papieren zak (en dus nog knapperig).

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was aan de lauwe kant en had niet heel veel smaak. De Griekse salade was ook niet echt helemaal wat ik had verwacht. Volgende keer beter.

, 04-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Diverse keren in het restaurant gegeten, nu een keertje makkelijk gyros en friet besteld. Kwaliteit gyros super, bezorging stipt op tijd. Goed op de hoogte gehouden wanneer order onderweg is. Enige jammere was dat de frietjes ook geseald worden en daardoor slap. Papieren zak zou beter zijn voor de friet. Maar volgende keer weer !

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Het was ruim voldoende, warm, goed verpakt en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten, we misten alleen de feta kaas bij de briam

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, top, top!

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer(!) erg lekker. Goede kwaliteit, als je geen zin hebt om de hort op te gaan. Prima bezorging (met updates! per mail in mijn geval). Tips/opmerkingen: - Ik zou de patat (en misschien ook de aardappels uit de oven) in een papieren zak doen met van die kleine gaatjes (ivm 'ademen'). Want door het afsluiten wordt de patat zacht (is nog wel goed van smaak!). Eventueel gaatjes prikken in het plastic, maar ik weet niet of dat voldoende ademt. - Grill/combinatie gerechten zou ook lekker zijn: bijvoorbeeld Gyros/bifteki, Gyros/worst, Gyros/souvlaki. Verder: ga zo door, goed bezig!

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, prima porties en wat fijn dat we het heerlijke eten nu ook thuis kunnen laten bezorgen.

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom fantastisch!!

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! De burger is ook een verrijking van het al uitgebreide menu.

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijke schotel en goed warm. Gewoon perfect!

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!! Maaltijden mooi geseald, eten was nog goed warm.zeker voor herhaling vatbaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben met het gezin weer heerlijk genoten van een traditioneel griekse maaltijd. Met recht een 100 % Real Greek!!

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd, heel mooi verpakt en gewoon heel erg lekker!

, 01-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten (gyros), lekker veel, goed warm, ruim op tijd. Voor nou en nog eens!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker maar echt erg weinig voor 40€

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten! Via bezorgen zeker zo goed! Aanrader!

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen gaat gemakkelijk via app. Bezorging sneller dan aangegeven (altijd goed toch?) Eten komt geseald en ziet er verzorgd uit. En de smaak zoals ik gewend ben van 100% Real Greek restaurant. Top!

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles wordt netjes bezorgd in goede verpakking en dat alles zelf gemaakt is zie je al wanneer je in de bakjes kijkt. Het eten is echt goed en van goede kwaliteit. Echt een aanrader. Wij vonden bijna alles erg lekker, de aubergine salade vonden we een erg rokerige smaak hebben. Contact opgenomen en alles werd serieus opgenomen en we werden erg vriendelijk te woord gestaan.! Wij gaan hier zeker nog eens bestellen en eten in het restaurant.

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees was lekker mals en goed gekruid. Snelle bezorging (ondanks Paasweekend). Bravo!

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk keurig op tijd en goed verpakt voor herhaling vatbaar .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Goed verpakt en nog heet op ons bord. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Goed warm. Alleen een tip. Misschien een gaatje in folie van friet. Deze wordt doordat het dicht is wat slap

Reactie van 100% Real Greek :Geachte heer/mevrouw Van Engelen, Bedankt voor uw review en feedback/tip! Normaliter doen wij dit wij dit wel, ik ben bang dat het bij u vergeten is:( Onze welgemeende excuses hiervoor. Wij zullen er voortaan beter op letten. Hartelijke groet, Team 100% Real Greek

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Goed warm. En zo lekker!!!!! Kali orexi

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was binnen een redelijke tijd en heerlijk warm bezorgd. Presentatie heel professioneel Bezorging met een brede glimlach Prijs/Kwaliteit verhouding prima! Kortom ook qua bezorging een TOP restaurant!!

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezrging was op de gevraagde tijd. Alles was warm. Helaas was de stoofschotel niet echt geweldig. Wateroge rode tomaten sus en beetje droge gekruide aardappeltjes. De bifteki met feta was aan de zoute kant maar de koolsalade en tzaziki waren lekker net als de bieten salade.

Reactie van 100% Real Greek :Geacht heer/mevrouw, Bedankt voor u review. Wij balen enorm dat een paar van onze gerechten niet naar wens waren. Uiteraard hebben wij het intern besproken en kan u gelijk geven betreft de kokkinisto. Omdat wij alle reviews serieus nemen willen wij u graag een actiecode toesturen voor een tweede kans. Als u via onze WhatsApp nummer (062786133) een bericht stuurt met tekst actiecode dan ontvangt u een bericht met een actiecode voor uw volgende bestelling. Hartelijke groet en een fijne zondag, Team 100% Real Greek

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, Vlees was goed, Heerlijke verse friet!

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Chique verpakt.

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardige bezorger. Eten goed verpakt en super lekker.

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, uit eten in je eigen huis!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en snel bezorgd!!!

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten (nou ja gevreten ;-) ) Portie zijn prima groot genoeg. Het wordt netjes afgeleverd in mooie bakjes. Heerlijk om thuis ook te genieten van authentiek Grieks eten. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Traditioneel Grieks zoals het moet zijn. Top kwaliteit echt een aanrader. Je vindt geen beter Grieks restaurant in heel leidsche Rijn Vleuten de Meern etc Probeer het. Je krijgt geen spijt. Jamas

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en netjes verzorgd ingepakt!

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit is gelijk aan de Zandweg Zullen in de toekomst vaker bestellen.

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, bezorging top. Fijn dat je precies weet wanneer je eten er aan komt.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon erg lekker en goed, ondanks dat het eten even onderweg is geweest voor het op je bord ligt. Heerlijk!

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. De maaltijden waren keurig verpakt en goed afgesloten zodat het warm bleef. De bezorging was snel. Via de app kreeg ik actuele bezorgtijden door, dat was heel fijn.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was erg goed en lekker. 1 tip. Bij de tzatziki als voorgerecht zat geen brood. Dat had wel lekker geweest.

Reactie van 100% Real Greek :Beste René, Bedankt voor uw beoordeling en vooral voor uw tip! Dit had inderdaad wel gemoeten. (brood mee met de tzatziki) Wij zullen er alert op zijn. Nogmaals bedankt en hoop tot de volgende keer. Hartelijke groet, Team 100% Real Greek

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goed warm en erg lekker! Bedankt!