Beoordelingen van 100% Real Greek De Meern

Recente recensies van 100% Real Greek De Meern

5 sterren na 21 reviews

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Goed warm. Alleen een tip. Misschien een gaatje in folie van friet. Deze wordt doordat het dicht is wat slap

Reactie van 100% Real Greek :Geachte heer/mevrouw Van Engelen, Bedankt voor uw review en feedback/tip! Normaliter doen wij dit wij dit wel, ik ben bang dat het bij u vergeten is:( Onze welgemeende excuses hiervoor. Wij zullen er voortaan beter op letten. Hartelijke groet, Team 100% Real Greek

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Goed warm. En zo lekker!!!!! Kali orexi

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was binnen een redelijke tijd en heerlijk warm bezorgd. Presentatie heel professioneel Bezorging met een brede glimlach Prijs/Kwaliteit verhouding prima! Kortom ook qua bezorging een TOP restaurant!!

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezrging was op de gevraagde tijd. Alles was warm. Helaas was de stoofschotel niet echt geweldig. Wateroge rode tomaten sus en beetje droge gekruide aardappeltjes. De bifteki met feta was aan de zoute kant maar de koolsalade en tzaziki waren lekker net als de bieten salade.

Reactie van 100% Real Greek :Geacht heer/mevrouw, Bedankt voor u review. Wij balen enorm dat een paar van onze gerechten niet naar wens waren. Uiteraard hebben wij het intern besproken en kan u gelijk geven betreft de kokkinisto. Omdat wij alle reviews serieus nemen willen wij u graag een actiecode toesturen voor een tweede kans. Als u via onze WhatsApp nummer (062786133) een bericht stuurt met tekst actiecode dan ontvangt u een bericht met een actiecode voor uw volgende bestelling. Hartelijke groet en een fijne zondag, Team 100% Real Greek

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, Vlees was goed, Heerlijke verse friet!

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Chique verpakt.

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardige bezorger. Eten goed verpakt en super lekker.

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, uit eten in je eigen huis!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en snel bezorgd!!!

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten (nou ja gevreten ;-) ) Portie zijn prima groot genoeg. Het wordt netjes afgeleverd in mooie bakjes. Heerlijk om thuis ook te genieten van authentiek Grieks eten. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Traditioneel Grieks zoals het moet zijn. Top kwaliteit echt een aanrader. Je vindt geen beter Grieks restaurant in heel leidsche Rijn Vleuten de Meern etc Probeer het. Je krijgt geen spijt. Jamas

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en netjes verzorgd ingepakt!

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit is gelijk aan de Zandweg Zullen in de toekomst vaker bestellen.

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, bezorging top. Fijn dat je precies weet wanneer je eten er aan komt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon erg lekker en goed, ondanks dat het eten even onderweg is geweest voor het op je bord ligt. Heerlijk!

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. De maaltijden waren keurig verpakt en goed afgesloten zodat het warm bleef. De bezorging was snel. Via de app kreeg ik actuele bezorgtijden door, dat was heel fijn.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was erg goed en lekker. 1 tip. Bij de tzatziki als voorgerecht zat geen brood. Dat had wel lekker geweest.

Reactie van 100% Real Greek :Beste René, Bedankt voor uw beoordeling en vooral voor uw tip! Dit had inderdaad wel gemoeten. (brood mee met de tzatziki) Wij zullen er alert op zijn. Nogmaals bedankt en hoop tot de volgende keer. Hartelijke groet, Team 100% Real Greek

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goed warm en erg lekker! Bedankt!