Beoordelingen van 100% Real Greek De Meern

Recente recensies van 100% Real Greek De Meern

5 sterren na 549 reviews

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi stukjes vlees, lamb en kip op de grill. Lekkere bieten salade en aubergine met kaas. Ik vond jammer dat kool salade die ze als extra hebben gegeven heel warm was geworden van de stukjes vlees. Ik zou het apart leveren of naar onze bestelde salade. Min puntje, ruim 45 minuten te laat geleverd. Als je moet werken en eten te laat komt is dat niet zo handig.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, netjes verpakt! De patat was alleen wat aan de slappe kant. En de bezorging was een kwartier later, verder top!

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is erg goed, prima op smaak, goed warm afgeleverd. 10-15 minuten later dan opgegeven tijd, keurig.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar en heerlijk vlees!

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakt altijd goed en is goed verpakt. De levering was deze keer zelfs sneller dan de vooraf aangegeven bezorgtijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn eerste bestelling, kwam op tijd, smaakte goed maar ik heb geen verse friet gezien.🤔 Telefonisch kreeg ik geen contact.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd top!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer: heerlijk en op tijd geleverd.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vlees voor op de BBQ. Mooi opgemaakt op schaal. Bijgerechten ook heerlijk. Alles prima verzorgd. Gezellige, lekkere Griekse avond gehad met kennis. Voor herhaling vatbaar.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer genoten van een heerlijke Griekse maaltijd. Precies op tijd aangeleverd,erg verzorgd ,smaakte verrukkelijk,goed op temperatuur. Helemaal opnieuw voor herhaling vatbaar.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten voor een goede prijs. Keurig op tijd bezorgd

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

4 maaltijden besteld, allemaal heerlijk, kwaliteit zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, warm, smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker. Alleen de gyros was niet heel erg warm. Maar verder echt goed hoor, wij gaan zeker weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vlees, mooi op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger, goede kwaliteit. Voor herhaling vatbaar!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk barbecueschotel gehaald, veel lekkere dingen erbij en meer dan genoeg voor 4 personen.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals vele keren bewezen weer eten van hoge kwaliteit en levering op tijd

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld bij 100% Real Greek. In 1 woord perfect.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, helaas bezorging een half uur te laat. De vorige keren ging dat wel goed, dus ik hoop eenmalig.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bezorger!

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was de eerste keer dat wij hier wat online bestelde. Wij hoorde van onze kinderen dat het eten hier goed was. Wat opviel was dat de bestelsite gesloten was. Het is dat ik belde om te vragen of de zaak gesloten was, daarbij hoorde ik dat de bestelsite alleen gesloten was omdat ze het zo druk hadden, en vroeg in de avond weer open gingen, wan anders had ik bij een ander besteld. Tip, als je de bestelsite sluit zet er dan gelijk bij dat je later weer open gaat want anders heb je grote kans dat klanten ergens anders bestellen. Over het eten niets dan goeds. Lekker en goed verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling half uur later dan verwacht ,moussaka en koolsalade had iets minder zout gemogen....verder prima in orde.!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was vanouds lekker. Jammer genoeg kwam het 45 min. te laat en was het al wat koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wij hebben er weer van genoten.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kipfile was wat droog deze keer en eten niet echt lekker warm meer. Vorige keren beter

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was subliem! Alsof je in het restaurant at. Vooraf gebeld over wat ik nodig zou hebben en ben zeer goed geholpen. Een echte aanrader.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit van de maaltijd. Bezorging was precies op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, goed verpakt om warm te blijven. En het was 'n half uur eerder dan verwacht. In 1 woord top. Wij gaan vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd 100% lekker we hebben er weer van gesmuld het was top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte weer geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals altijd weer heerlijk

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er op afgesproken tijd. Alles was goed en netjes ingepakt en het eten smaakte prima.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

100% Real Greek is een prettig bedrijf om uw bestelling te plaatsen. Goede webste, duidelijke opties, lekkere gerechten (inclusief de mogelijkheid om een fooi te geven) en een snelle bezorging. Tot de volgende keer zou ik zeggen.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en ruim voldoende

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets later maar ok. Kan gebeuren. Maar het eten is errug lekker! Patatjes waren niet zo warm meer.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat zijn jullie toch een heerlijk restaurant. Zowel in de kwaliteit van het eten als de service en snelheid. De pita broodjes, de pikilia en de aardappels, alles was echt heerlijk. Nadat ik melding kreeg dat ik niet kon bestellen vanwege drukte en dat de bestellingssite met een kwartiertje weer open zou gaan, kon ik inderdaad na een paar minuten alsnog de bestelling online plaatsen. Vanwege de drukte hield ik rekening met een lange levertijd, maar tot mijn verbazing konden we binnen 20 minuten de maaltijd al ophalen! Chappeau. Het is wat prijzig voor een gezin met 6 peronen, maar meer dan de moeite waard. We betsellen zeker vaker.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon TOP. Net zo goed als in het restaurant

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en weer genoten van de pita giros! Het was weer erg lekker, goede kwaliteit en ook netjes verpakt! Zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu 3x besteld 2x was het top! Echt heerlijk 3x was de gyros echt te zout. Alsof je een hap uit een zoutstrooier nam!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen bijna altijd de varkenshaas met worst. Smaak is fantastisch! Kleine verbeteringen, de varkenshaas is redelijk droog. Zou meer rosé mogen zijn.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was allemaal lekker, maar de chocolade taart stond op een warm gerecht waardoor het aangekomen is als een homp chocoladepudding.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals inmiddels langere tijd bewezen dat het eten van bijzonder goede kwaliteit is en blijft. De bezorging was perfect op tijd en op goede temperatuur.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! En mooi op tijd bezorgd.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer dat ze een gerecht vergeten zijn. Wel vriendelijk te woord gestaan en een kleine attentie gehad als excuses. Eten was heerlijk!!!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere keren besteld, en het was altijd top. Heerlijk eten, goed op smaak, verse tzatziki en goede porties! Inmiddels een vast adres voor ons!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk smaak goed. Goede pita. Jammer dat het een kwartier te laat was. Dat op zich niet zo erg maar dat het eten te koud was daardoor wel jammer

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd heerlijk. Alleen was de bezorger 25 min onderweg met het eten omdat hij eerst andere bestellingen weg ging brengen. Dat vind ik wat minder want wil graag warm eten.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat is het elke keer genieten. En complimenten dat ook het bezorgde eten lekker knapperig en goed warm is!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer abnormaal GOED!!!!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch weer. Goed van smaak, goede hoeveelheid, snel en heet thuisbezorgd!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon super!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zeer zeker lekker, ruime hoeveelheid. Echter: hoeveelheid stokbrood karig (4 stukjes voor 2 voorgerechten), terwijl het brood lekker is, zonde, zeker als je wilt dippen) Helaas was de bezorging redelijk laat (25/30 minuten na de mail dat de bezorger onderweg was. Dit is meestal binnen 10/15 minuten). Eén van de verpakkingen was open gegaan, dit gaf een bende. Zijn we niet gewend, volgende keer beter, alle vertrouwen in.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging goed op tijd. Eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ow wat genieten weer. Heerlijk BBQ schotel besteld met huisgemaakte Pita. Zonnetje erbij en je waant je op een Grieks eiland. Bedankt maar weer Ilias & Team. Topservuce, top Producten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!! 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk restaurant eten. Stifado en briam waren heerlijk. Zalige tzaziki. Bezorging was goed. Eten goed warm! Echt een aanrader. Dit is een nieuwe favoriet van me waar ik ook eens in het restaurant ga eten. Smaak goed, hoog op smaak, maar niet zout. Topper. De eigen app werkt prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer overheerlijk. De Salade heer knapperig vers. Frietjes lekker krokant. De schotel Bekrimese was Top. Zien er naar uit binnenkort weer in het restaurant te komen eten

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk, expres gaan afhalen ivm eventuele drukte. Moest nog 10 minuten wachten werd er gezegd, uiteindlijk 28 minuten dat was minder.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Service vriendelijk en snel. Kwaliteit fantastisch! Al meerdere malen eten gehaald, zeer goed, smakelijk en veel. Van ons krijgen jullie cijfer 10!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heerlijk eten!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker en goede porties. Precies op tijd bezorgd.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was wederom goed en lekker!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! Netjes “ingepakt”, goed op temperatuur en heerlijke smaak

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom weet perfect hoor, héérlijk.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, top, geweldig Bestelde/haalde altijd bij een andere Griek in Vleuten. Maar 100% dat ik nu bij de real greek blijf Echt TOP!!!!!!!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer prima :-)

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed verpakt en netjes op tijd bezorgd.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bifteki was erg lekker. Precies op tijd bezorgd met een glimlach 😊

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bbq vlees was weer erg goed. Helaas vonden wij de bietensalade wat minder lekker. Er zat veel olie in en we misten de knoflook. Hopelijk de volgende keer weer goed van smaak.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍👍👍

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk als altijd, alleen kwam het dit keer koud aan. Alleen de frites waren warm, maar de schotels en pasta hebben we opgewarmd in de magnetron.. Dat was jammer! Volgende keer beter

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een voldoende voor vlees, er is zware concurrentie in de omgeving. We hadden meer verwacht van het lamsrack. Geen kindergerechten nodig omdat er genoeg lekkers tussen zit voor ze. Helaas geen baklava op het menu. Bezorging duurde langer dan ander half uur en ook 30 minuten langer dan aangegeven dan de mail die we kregen daarover

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn heel blij met de afhaal/bezorgmogelijkheid. Het eten is altijd super van kwaliteit en bezorging met een glimlach

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede service en producten!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwan een half uur later dan afgespoken maar het wachten was de moeite waard! We hebben heerlijk gegeten én het eten was lekker warm!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk! Het was prima op temperatuur, de bezorging was keurig op tijd! We hebben genoten!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker origineel Grieks eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd, lekker eten, authentiek Grieks. De bezorging was goed op tijd en de porties prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed op smaak, hoewel de gekruide aardappels wel heel erg zout waren. Bezorgtijd aangegeven op Thuisbezorgd klopte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en goede service

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met afstand ons favoriete Grieks restaurant. Héééérlijk!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en snel bezorgd! Voor heraling vatbaar!!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden over kwaliteit van het eten en de bezorging. Netjes en op tijd. Ga zo door.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker en meer dan voldoende! De gesealde verpakking heeft het eten zeer goed warm gehouden, wat handig was omdat we ook een voorgerecht hadden en het hoofdgerecht dus nog lekker warm was

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten kwaliteit was zoals in restaurant, het kwam precies op tijd! We gaan zeker nog eens doen.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is Lekker . Heel nauwkeurig in bepalen van de tijd van levering. Doet heel veel moeite om alsnog levering te bezorgen als adres niet goed is doorgegeven. Bravo !

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was de 1e keer dat ik besteld heb maar zoals gewent een uitstekende kwaliteit en snelle bezorging

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het wordt wat eentonig maar wederom heerlijk gegeten en snelle vriendelijke bezorging!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten besteld om volgende dag mee te nemen op familiebezoek in Drenthe. Vooraf goed en vriendelijk advies wat handig is om te bestellen en dag later goed op te kunnen warmen. Het was heerlijk. We hebben ervan genoten.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was 25 minuten te laat .

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is op en top Grieks, dus zeker '100%'. Het is per portie geseald verpakt en blijft dus goed warm bij aankomst. Kortom, van goede kwaliteit en heerlijk eten.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

stipt op tijd en en topkwaliteit. thuis uit eten!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gesmuld van jullie grieks eten we gaan zeker nogmaals bestellen.De salade zou lekker zijn als er iets v een dressing op zou zitten maar verder was het ontzettend lekker.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer overheerlijk. Zolang de corona crisis er is eten we real greek lekker thuis. Zodra het weer mag gaan we er eens goed van genieten in het restaurant. Bedankt voor de grandioze service.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is echt fantastisch. Echt genoeg wat je krijgt. Alles ook echt netjes verpakt. Een dikke “10” van ons!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was fantastisch

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was perfect. Als enig klein puntje dat de patat een beetje warmer mocht, maar verder echt thuis uit eten geweest.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, op tijd bezorgd, warm. Kwaliteit is top!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Mooie porties en kwaliteit erg goed. Bezorging stipt.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel geleverd 👍

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was heerlijk! en keurig op tijd bezorgd. Jammer dat jullie restaurant nog niet open is maar dit is prima alternatief.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld. Heerlijk gegeten! Alles keurig verpakt en goed warm afgeleverd. Dit doen we nog een keer.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd en goede kwaliteit.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Eten was goed warm en heerlijk van smaak, zoals we gewend zijn.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik geef toch 5 sterren omdat het normaliter Super goed is maar deze bestelling zaten er een hoop te hard gebakken kleine stukjes vlees in en was het niet heel warm meer . Maar dat komt waarschijnlijk omdat er nog meer bestellingen op de route lagen . Nogmaals echt de moeite waard om een keer te bestellen.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een zalig eten! Zat met een glimlach en het gevoel dat ik echt restauranteten had! Was ik aan toe. Ik kom na dat corona gedoe zeker bij jullie eten. Dit was fenomenaal. Maar wat een zalig eten. Mijn vegetarische hoofdgerecht, Briam, was perfect. Goede smaken, niet te zout, hoog op smaak. Keftedakia was lekker vooraf. Tzaziki smaakte erg goed. Bezorging liep uit naar 2 uur. 45 minuten langer dan gehoopt, 25 min later dan bevestigd. Het eten was al redelijk afgekoeld, pitabroodje was lekker en nog goed warm. De rest was simpel iets op te warmen in de oven. Misschien is het goed om ook aluminimumfolie om de bakjes eten doen, net als bij de pita. Vriendelijke bezorger. Verwacht mij terug! U bent mijn nieuwe locale favoriet. Het restaurant zelf komt op mijn lijst; en geloof me, daar staan enkel zeer goede op. Complimenten aan de chef!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging mooi op tijd. Eten goed verpakt en erg lekker. Top!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na eerste verkeerde bestelling te hebben ontvangen direct top geregeld. Was heerlijk zoals altijd. Restaurant kwaliteit

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was een half uur later dan afgesproken. Gelukkig was het eten nog goed warm en verrukkelijk.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, warm, mooi verpakt, smaakvol.. Restaurant kwaliteit. Bezorging op afgesproken tijd.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, thuisbezorgd op restaurant niveau, goed verzorg. Ruime keuze

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was mooi op tijd alleen het eten was niet warm. Dat verbaasde me erg, zeker omdat jullie hier verderop bij mij in de straat zitten. Dit vonden we wel erg jammer.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk ete,n perfecte smaak, goed verpakt altijd op tijd bezorgd wij hebben weer heerlijk gegeten

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Toch nog een beetje ‘uiteten’ op mijn verjaardag! Dank voor de goede service!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Product besteld wat helaas uitverkocht was. Netjes gebeld en een alternatief aangeboden. Beste Griek van de Meern en omstreken.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top zoals altijd!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

voortreffelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Jammer dat het wel wat was afgekoeld. Even opgewarmd, het smaakte toen prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was van prima kwaliteit en goed warm.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke pita gyros, alles is goed en lekker maar die pita is de nieuwe favoriet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk,goed verzorgd,netjes verpakt. Vriendelijke bezorger en precies op tijd. We hebben er van genoten en doen het snel weer. We hopen zeker dat we weer snel in het restaurant kunnen eten. Zeer tevreden klant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten op moederdag! Gastvrije service. Enige opmerking is dat het eten wel vrij zout is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Heerlijk gegeten👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was ruim kwartier te laat ,en daardoor was het eten niet meer warm .dan wordt de kwaliteit ook minder .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Complimenten! Was erg goed!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, goed warm en heerlijk van smaak. Zeker een aanrader!!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer eens heerlijk Grieks gegeten en bestelling werd keurig op tijd gebracht.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een paar keer misgegrepen te hebben (vanwege drukte website gesloten) nu weer eens besteld. Verkeerde bezorgtijden doorgegeven, gebeld en er werd toegezegd dat bestelling eerder kon komen. En nog 10 min voor dat moment ging de bel 👍🏼Heerlijke spanakopita, koolsalade, zaziki en gyros. Allemaal even lekker, we hebben weer genoten!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben zelfs ons bbq- pakket samengesteld. Het vlees was van prima kwaliteit. Verder goede service en zeker een aanrader . Een 9+ ( een 10 Geef ik. Nooit

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, als altijd. Op tijd bezorgt, dus maximale score ;)

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om half 7 eten besteld, website gesloten, even gebeld, om 7 uur weer open,en zoooooooo lekker gegeten, dankjewel

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Lekker mals gegrild vlees, knapperige frietjes en ook de side dishes waren erg smakelijk.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top Was weer heerlijk

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker gegeten! Wij werden gebeld dat de bezorging iets later was. Prima service. Moussaka is aanrader👍

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer lekker gegeten. Grote porties, warm en met zorg verpakt. Snelle en vriendelijke bezorging.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heel lekker. Goede kwaliteit, goed verpakt en snelle service!!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laten bezorgen: na 1 hap zei mijn vrouw "Dit is vakantie in een bakje". Echt heerlijk!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten! We komen zeker nog een keer in het restaurant eten als dat weer kan!!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bezorging exact op de aangegeven tijd en het eten was nog super warm en van zeer goede kwaliteit. Echt een nieuwe verslaving, wij gaan zeker vaker bestellen!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een top GRIEK!!! Absolute aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alles was goed verpakt. Keurig op tijd en van perfecte kwaliteit..

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals inmiddels gewend, de kwaliteit van het eten is fantastisch en uitstekend op temperatuur ook de bezorging is bijna op de minuut van de afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles correct geregeld en allemaal even lekker.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is heerlijk heten we hadden pita gyros en gryos schotel en vlees was lekker mals. Helaas was alleen 1 gerecht niet meegegaan met de bestelling maar die kwamen ze snel na brengen

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. Zeer netjes verpakt. Eigenlijk is het enige verschil dat je thuis eet ipv bij jullie in het restaurant. En we missen Wassily 😉 (hopelijk heb ik zijn naam goed geschreven)

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was keurig verpakt en goed warm! Smaakte weer heerlijk. Enige puntje wat verbeterd kan is de mogelijkheid tot het bestellen van Kinder gerechten

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb inmiddels 3 keer gyrosschotels besteld en vond het vlees de laatste 2 keer (laatste keer al iets beter) minder gekruid en lekker

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De picillia zijn fantastisch, de mousaka briljant en de giro’s heerlijk! Dank!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker (al was niet meer warm) maar optijd bezorgd. Bezorger was netjes en beleefd.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom erg goede kwaliteit. Helaas was het toen het bezorgd werd al koud.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch gegeten!!!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt goed en echt Grieks!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, netjes verpakt en op tijd bezorgd.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles gewoon Top! Lekker, snel, netjes..aanrader!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was eerder dan de richtprijs, prima dus. Het eten was goed warm. Het eten was heerlijk.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld was heerlijk gaan dit zeker vaker doen heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was smakelijk, warm en oprijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor Corona kwamen we toch wel 2x in de maand naar het restaurant. Nu bestellen we regelmatig. Mis de gezelligheid van het restaurant en de bediening, maar kwaliteit van het eten en de service -ook bij bezorgen - onverminderd goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Het smaakt ècht zoals in Griekenland. We zullen nog vaker bestellen en als het weer kan naar het restaurant komen!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte weer heerlijk! Ondanks de super drukke periode voor jullie blijft de kwaliteit super goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

superlekker! voor herhaling vatbaar. lekker vlees, echte tzatziki en krokante patatjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top, heerlijk mediterraans gevoel !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, hoop echt snel weer bij jullie aan tafel te zitten! Sterkte de komende tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super lekker! We komen zeker nog een keer afhalen👍🏻👍🏻😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was goed, spullen allemaal apart verpakt, super! Het was weer heerlijk. Ga liever in het restaurant eten maar op dit moment niet mogelijk en dit is een zeer goede vervanging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Op tijd, warm, vers en alles even lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, als altijd. Tijdens de bezorgtijd koelt het toch af, wat jammer is; geen idee of dat beter kan. Die piepschuim schaaltjes vind ik vies. Het is niet mogelijk -denk ik- om het voedsel erin terug in de magnetron te zetten voor warmer maken, wat wel fijn zou zijn. Verder alles zeer prima, al blijft bij jullie in het restaurant eten de extra ster waard!

Reactie van 100% Real Greek :Geachte mevrouw Bruynsteen, Bedankt voor uw review. De bakjes zijn gemaakt van milieu vriendelijk materiaal en kunnen zowel bakjes de magnetron en zelf in de oven. Hartelijke groet, 100% Real Greek

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. Nogmaals een compliment voor het Pitabroodje. Ook de frietjes waren bij thuiskomst nog heerlijk knapperig

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We missen de vriendelijke bediening nu ze alleen bezorgen. Maar heerlijke Griekse gerechten!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. Goede service. Snelle nalevering.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten waren heerlijk. Helaas werd de bestelling pas 1,5 uur later geleverd dan de gekozen bezorgtijd.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer bestelt, gyros en gevulde gehakt met feta. We hebben heerlijk gegeten. Alles is goed warm bij bezorging en goed verpakt. Ons buikje vol gegeten!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en heerlijk eten!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat een plastic dopje in een van de toetjes, wellicht van het flesje honing? Evt heb ik nog wel een foto voor u

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, aanrader, xxx

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top! Vers, erg goed op smaak, heet!! En vooral niet te vet!! En niet te zout! Dat is toch vaak bij Grieks eten, maar dit bedrijf heeft het serieus goed voor elkaar! Beste Griekse maaltijd in jaren!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd, aanrader!!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging duurde (te) lang waardoor patat bijna koud was en eten lauw

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Uitstekend van kwaliteit en nog prima warm bij aankomst thuis.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten, prima bezorging.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was prima zoals ik gewend ben. Ik vond de bezorging wel te lang op zich laten wachten. Ik heb om 18.05 besteld. De verwachtte bezorgtijd was 19.10. Dit vond ik al vrij ruim, maar de bezorger was er pas om 19.30. Dit vond ik wel jammer. Maar het eten was heerlijk en dat is het belangrijkste.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker maar het stokbrood voor bij de voorafjes ontbrak. Vandaar geen 5de ster.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer heerlijk gegeten en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en prima op tijd geleverd

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 20 minuten later, maar het eten gelukkig nog wel warm genoeg. De bietjessalade met knoflook was niet zo 'knoflokig', maar dat maakte de tzatziki meer dan goed! Erg lekker gegeten.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

fantastische producten en stipte bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We halen bijna iedere week Grieks eten en de kwaliteit is iedere keer Top. Zeker een aanrader!. Gezelliger is natuurlijk om straks weer in het restaurant te kunnen eten met vrienden. Tot die tijd genieten we thuis van de heerlijke gerechten!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets anders dan lof. Keurig op tijd bezorgd, goed verpakt en lekker warm eten en het allerbelangrijkst natuurlijk de smaak van het eten was heerlijk en lekker mals vlees

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het heerlijk. Lekker warm en netjes verpakt geleverd. Jullie zijn de beste van Nederland! Toppers.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker. De voortgang van de bestelling wordt netjes per mail gecommuniceerd

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam driekwartier te laat en de patat was slap en lauw. De kip was droog.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze eerst keer bij 100% Reak Greek. Het was heerlijk, goede porties en netjes in afgesloten bakjes. Nette jonge bezorger.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Waren alleen de frietjes vergeten .

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten maar ondanks ruim van te voren besteld, levering een half uur te laat.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super. Net alsof je in restaurant zit. Ga zo door

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heel lekker, bezorging precies op tijd! Alles zag er ook goed uit, echt uit eten maar dan thuis.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was perfect op tijd en zoals altijd was het eten heerlijk!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Dank voor dit lekkere eten.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten smaakte prima en goede porties. Het was goed verpakt en heet/warm genoeg (zelf afgehaald). De afhaaltijd die online werd aangegeven klopte niet. We moesten 25 min extra wachten, wat behoorlijk veel is. Verder zeker voor herhaling vatbaar. Ga zo door, keep save en hopelijk tot snel in het restaurant!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! De gebakken aardappeltjes zijn goed gekruid en het eten was heerlijk.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker. Lekker vers. Lekker snel! 3x lekker dus! Ga zo door!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten , en onze thuis bestelling is ook netjes op tijd bezorgd . Tot de volgende keer ....

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks dat het restaurant gesloten is zijn de af te halen maaltijden smaakvol en goed. Eigenlijk zoals we gewend zijn bij 100% Real Greek maar dan thuis. Team zet hem op!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bezorgkosten zeer reëel. Vraagje: zijn de bakjes waarin eten wordt bezorgd geschikt voor de magnetron? We hebben het nu snel achter elkaar gegeten omdat we een voor- en hoofdgerecht hadden. Dat is wel zonde. Neem liever iets meer tijd tussen de gerechten.

Reactie van 100% Real Greek :Beste Jaap, bedankt voor je feedback! Alle zwarte bakjes kunnen zowel in de magnetron als in de oven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte, zoals gebruikelijk, weer heerlijk 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allereerst een heel goede kwaliteit, de bezorger was perfect op tijd. Het personeel was er flexibel dit omdat ik vroeg om mijn bestelling te wijzigen hetgeen geen enkel probleem was. Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn fan van 100% Real Greek. Op eerste paasdag hebben wij genoten van de verschillende koude en warme voorgerechten. Goede kwaliteit en authentieke smaak. Was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Vriendelijk bezorgd en keurig verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit, warm en op tijd!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed verzorgd ,keurig verpakt ,en smaakte verrukkelijk ,er ontbrak 1 voorgerecht,heb gebeld en binnen now time werd het nabezorgd ,door een zeer vriendelijke bezorger,top service 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde was verzorgd en zeer smakelijk. Is het een idee om IPV stokbrood pitabroodjes mee te leveren. Dat zou mij nog meer bevallen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom geweldig!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Topkwaliteit

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Last year, we visited Greece and fell in love with the cuisine. Your restaurant allows us to be transported back to this fantastic time. Thank you, you guys are awesome!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was ook thuis weer perfect. Hopelijk snel weer in het restaurant

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op de tijd bezorgd. Prima eten. Maar missen wel de gezelligheid van het restaurant zelf, hopelijk kunnen we snel weer echt in het restaurant eten.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en heerlijk gegeten!! Aanrader!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was uitstekend alleen de patat mag wel wat minder zout.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heeeeeerlijk gegeten. Iedereen in het gezin is enthousiast. Door de drukte werd ik gebeld met dat er een half uurtje vertraging was, wat fijn is om te weten en ook prima was. Eén onderdeel was niet bij de bezorging meegekomen maar daar was men al mee onderweg. Het tweede moest helaas daarna nog worden nabezorgd. Laten we het maar op pech houden.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. We kijken uit naar het moment dat het restaurant weer open mag gaan.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer perfect jongens, goede kwaliteit en lekker warm, helemaal niets op aan te merken, ga zo door.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk authentiek Grieks eten. Absoluut aanrader.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima kwaliteit maar was niet helemaal meer warm

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genieten met de grote G

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke authentieke gerechten en bezorging volgens afspraak! Top 😀

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Zeker snel weer een keer bestellen, zolang we nog niet weer terug mogen komen naar jullie mooie locatie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, het was alleen jammer dat de moussaka al op was en dat de frietjes helaas wat slap waren. Verder was het allemaal keurig verpakt, goed warm en de kwaliteit die we gewend zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten!!!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker,en netjes en goed op tijd Lekker malse kip

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, duurde wel 1 uur en 25 minuten voordat het bezorgd was. Alles was wel lekker warm.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blijft een hoog niveau. Was weer lekker!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed, alleen voor niets naar Landzigt gereden, afhalen was zonder te zijn ingelicht verplaatst naar de Zandweg.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! En snel bezorgd 😄

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, fijn in deze tijd. Zal er goed verzorgd uit. Duurde wel wat langer maar goed, geen ramp

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen vaker en altijd lekker, dit keer ook de pita gyros genomen en die was echt verrukkelijk.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten. Het zag er allemaal heerlijk uit en de smaak en kruidenrij perfect. Bijzondere vermelding voor het Pita broodje. Was bijzonder van smaak.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer was het niet helemaal goed gegaan, dit heeft de eigenaar keurig opgelost. Eten was heerlijk!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en precies op aangegeven tijd bezorgd. Eten was goed temperatuur, dus konden rustig van voorgerecht genieten voor we aan het hoofgerecht begonnen. Zeker nog eens bestellen!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, op tijd bezorgd en de bakjes waar de gerechten in zaten, zagen er goed uit (niet van die witte plastic bakjes). Echt een aanrader om in deze periode toch een soort van uit eten te kunnen en lokale restaurants te steunen. Ik raad dit restaurant van harte aan!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk thuis gegeten. Het eten was perfect verpakt en het smaakte super. Toch een beetje uit eten maar dan toch thuis.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thuis “uit” eten! Keurig verzorgd en geheel volgens planning. Heerlijk!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers eten. Bedankt!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was ruim voldoende en écht super lekker zoals we dat ook al vanuit het restaurant kenden. ECHTER, de bestelling was incompleet, we misten 1 voorgerecht. Jammer, maar te weinig om ervoor terug te gaan, dan moeten andere wachten en is het eten koud.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We missen het uit eten gaan in deze tijd maar het eten was zoals het hoort: HEERLIJK. Prima alternatief. We hebben genoten van jullie eten. Prima bezorging en de presentatie op tafel met de zorg waarop jullie de gerechten brengen was top.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Voor herhaling vatbaar 😀

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke authentieke smaak. De kwaliteit van de bezorgde producten zijn net zo goed als dat je in het restaurant gaat eten. Porties zijn prima. Wij hebben genoten van deze bezorg maaltijd. Hulde voor Ilias en het team.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk zoals gewoonlijk!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Zelfs met de bezorging echt goed warm eten. Heerlijk!!!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heel erg goed, zelfde kwaliteit als in het restaurant.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, echte aanrader!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. Prima maaltijd! Heerlijk gegeten. We hopen dat we snel weer in het restaurant kunnen komen. Dit is een goed alternatief maar toch anders

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten van gyros en kip aan spies.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Nu niet in jullie mooie restaurant in De Meern maar thuis aan tafel. Het smaakt er niet minder om. Maar Ik kan niet wachten om weer van jullie gastvrijheid te kunnen genieten

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Verjaardag vieren met etentje buiten huis was niet mogelijk , maar met een mooi gedekte tafel, kaarsen en heerlijk eten, was het net een avondje uit!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten,kwaliteit is 100% perfect te noemen! En de temperatuur is ook uitmuntend! Wat koud moet zijn is ook koud en wat warm moet zijn is ook echt warm! Alles is ook netjes verpakt cq geseald. GA zo door 👌👌👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook prima voor degelijk "fast food". 4xPita gyros laten bezorgen.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede gyros. Mooi verzorgd qua verpakking. Zeker voor herhaling vatbaar. Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten en ja wegens drukte

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk zitten smullen en het was voldoende voor 2 volwassenen en 2 kinderen (10, 5). Enige minpuntje is dat het kalfsvlees in saus erg afgekoeld was. Maar dat hoort denk ik een beetje bij laten bezorgen. Veel succes en tot een volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak eten heerlijk. Temperatuur niet warm genoeg meer.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch gegeten! Net zo lekker als eten in het restaurant zelf. Dank je wel en heel veel sterkte de komende tijd! Hopelijk tot snel Groeten John

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gerechten, het enige verschil is dat we geen bediening hadden 😂😂

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd bezorgd. Het eten was goed op temperatuur. Zoals gewoonlijk heerlijk en goed van kwaliteit. Een goed alternatief nu de restaurants gesloten zijn vanwege de corona crisis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd precies op tijd bezorgd. We hebben heerlijk gegeten en de hoeveelheid was ruim voldoende. Dit gaan we zeker nog vaker doen.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was vlot, goed van temperatuur en weer van uitstekende kwaliteit.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Authentiek, lekker Grieks eten. Genoten!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld allemaal en heerlijk gegeten zoals we hadden gehoopt en verwacht.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles netjes en warm bezorgd. Eten was heerlijk!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Lekker, snel..we hebben genoten! En zeker nu moeten we de restaurants blijven steunen!!!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk grieks eten en netjes (ruim) op tijd bezorgd en via de mail op de hoogte gehouden.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Nette porties en bijna net zo lekker als in restaurant.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch Grieks eten zoals het hoort te zijn en Grieken het zelf ook willen eten.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. Kleine minpuntjes: de patatjes waren koud en we hebben lang moeten wachten. Maar..... dat maakte niet uit, zeker niet in deze rare periode. En de rest was echt heerlijk.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is lekker. Eigenaar super vriendelijk.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Grieks gegeten thuis. We keken er de hele week naar uit en het was voortreffelijk. Bezorging was ook erg netjes. Aanrader!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We misten de gezelligheid van het restaurant, en de altijd goede bediening, maar het eten was prima verzorgd, en ondanks de drukte goed op tijd en met een glimlach geleverd !!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, goede portie's, goed verpakt

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Zeer lekker eten. Top

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben gisterenavond weer heerlijk gegeten, nu we in deze Corona-tijd niet meer buiten de deur mogen eten bestellen we maar een maaltijd voor thuis. De kwaliteit is immers net zo goed!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk maaltijd gehad, goede service, goed verpakt! 👍

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch gegeten, keurig verzorgt en verpakt. Ik eet ook weleens in het restaurant bij 100% real greek (hopelijk snel weer!) maar de kwaliteit van het bezorgde eten doet daar niet voor onder. Gaan we vaker doen.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verpakt en erg lekker

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omdat het zo ontzettend druk was langer dan gebruikelijk op ons eten moeten wachten. Hier door de omstandigheden alle begrip voor. Eten was heerlijk en ook netjes en verzorgd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Alle gerechten zijn heerlijk. Iedereen wilde zijn gerecht door de anderen laten proeven. Niet de standaard vleesschotels (L, XL, XXL) als bij andere Griekse restaurants maar focus op smaak en kwaliteit.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In één woord: heerlijk! Keurig op tijd geleverd. Alles goed op temperatuur, smaakvol en verse frietjes die niet slap waren. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Kwaliteit eten geweldig en hoeveelheid ruim voldoende. verpakking zeer hygiënisch en professioneel. Vanwege drukte iets langer moeten wachten op bezorging, werd keurig vooraf gebeld door medewerker met deze mededeling.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, heerlijk eten! Alles goed warm en vers. Op tijd bezorgd, kortom super!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Het eten werd warm en mooi verpakt/geseald bezorgd. Vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk zoals we gewend zijn. Ook voor afhalen uitstekend geschikt dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zo lekker als in het restaurant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was helemaal goed! Warm en net zo lekker als in het restaurant. Ik miste alleen de fijne bediening;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zelf gehaald, stond op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heerlijk, jammer dat het eten onderweg zoveel afkoeld, anders was het perfect geweest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten! Bestelling geplaastt en keurig verzorgd op kunnen halen. Geen plastck verpakingen, alles in papier waar migelijk. Voir herhaling vatbaar! Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd werd de bestelling bezorgd. Goede porties en de kwaliteit zoals wij die kennen vanuit het restaurant. Geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvol eten! Precies op de afgesproken tijd. We hebben ervan genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet heel warm, wel heel goed van smaak en grote portie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wat een verrassing toen ik mijn eerste bestelling deed op aanraden van mijn zoon ik bestelde een broodje giros en een picilia wat een zaligheid het broodje was zelf gebakken en goed gevuld,picillia wat een verrassing Heerlijk stokbrood en lekkere hapjes s,avonds tot 11 uur lekker gegeten in mijn eentje werd er vrolijk van.Bedankt tot de volgende bestelling

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blijft hoge kwaliteit, lekker! Top dat er nu ook lamsrackjes los te krijgen zijn. Ook een goede zet om die heerlijke Spanakotiropita te kunnen bestellen!! Ga zo door!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Goed verzorgd allemaal.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, lekker zo doorgaan!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pita gyros was heerlijk! Zelfs onze jongste, die normaal niks lust wat niet "friet" of "pannenkoek" heet, heeft vol overgave zitten genieten.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend verpakt en kwalitatief gelijk als in het restaurant. We misten alleen de fijne bediening in het restaurant 😉

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, precies op tijd bezorgd, warm, laat niets te wensen over. Een aanrader!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo, Dank voor de lekkere maaltijd! Onze tip zou zijn om te kijken hoe het warmer kan blijven. De lamsschotel bijvoorbeeld heb ik opgewarmd, werd daar minder lekker van... hoeveelheid: perfect. Kids waren blij met de heerlijke patat en saus!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten met een goede service en stipt op tijd. 👍 Een echte aanrader.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, restaurant kwaliteit bij je thuis!! Aanrader!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Netjes verpakt en warm thuisgebracht. Bezorging was iets later dan afgesproken. Maar in deze hectische tijden een prima prestatie geleverd. Heel veel succes. We blijven de restaurants steunen.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd. Op de afgesproken tijd thuisbezorgd. Alles prima waarom ingepakt.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! Aanrader in deze tijden. Mooie milieuvriendelijke bakjes ook Mag iets warmer maar verder goede smaak!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd lekker bij 100% Real Greek! Zowel in het restaurant als bij een thuislevering. Binnen een kwartier was onze bestelling bezorgd. We hebben zitten smullen gisteren, heerlijk!!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zeer smaakvol. Als ‘kenners’ van de Griekse keuken waren wij meer dan tevreden. Keep up the good work.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snel geleverd en voor dat wij er zelf achter waren gekomen contact met ons opgenomen over een klein foutje in de bestelling.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend, zoals altijd! Zeer een favoriet.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker maar de frites waren koud

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas liep de bezorging anders dan we gewend zijn van 100% Real Greek. We kregen een telefoontje dat de bezorging een kwartier later was ivm een storing, dit werd uiteindelijk drie kwartier. Eten was wel goed warm. De melitzanosalata had minder knoflook dan in het restaurant, wat wij persoonlijk jammer vinden.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd weer lekker en vers, giros goed gekruid, taramasalta lekker vers en op tijd gebracht

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten! Geen afhaal kwaliteit, maar echt restaurant eten. Wel Iets duurder dan afhaalkwaliteit, maar wij gaan hier zeker nog eens bestellen. Prachtig verpakt en snel bezorgd ook.

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super. Pita giro’s was erg lekker en goed warm thuis bezorgd. Zelfs eerder dan de planning aan gaf. Echt een aanrader.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aaah... nu ook Pita Gyros op het menu, lekker! :-)

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom erg lekker!! prima bezorging. ga zo door!

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt top! Maar alle Griekse restaurants doen zo weinig taziki ja altijd dan.

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werderom TOP. Wat een service

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Alsof Oma het eten zelf gemaakt heeft ;-) Tot de volgende keer!

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was heerlijk. Rijst erg lekker Salade was redelijk maar de patat was onvoldoende aub kijken of dat gemaakt kan worden zodat het bij bezorgen ook nog een beetje lekker is. Wij bestellen hier zeker weer want het belangrijkste is op hoog niveau en goed verpakt.

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, snel bezorgd, zag er allemaal fantastisch uit, verpakking doet ook veel. De patat waren ze in eerste instantie vergeten maar die werd razendsnel nog gebracht. Super service

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima in orde en verzorgd, zoals het hoort.

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker eten, veel smaak! Erg verzorgd, ook qua verpakking. Alles heeft een luxe uitstraling. Jammer dat het een foutje op de site was en er niet meer bezorgd wordt in Harmelen.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd goed gegeten. Op smaak en voldoende. En natuurlijk echt grieks.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker!

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was er al met een half uurtje. Zoals altijd goede kwaliteit en weer erg lekker

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een paar keer eten besteld. Zeer smakelijke gerechten! Goede porties die netjes zijn verpakt. Alle keren zijn de bestellingen netjes op tijd geleverd. Ik vind 100%rl Real Greek een echte aanrader!

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals eerder gezegd: top dat er ook pita gyros te bestellen is. En gelukkig blijft de rest ook van hoog niveau. lekker gegeten!

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk en puur eten en de bezorging was vriendelijk en precies op tijd.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, had giros besteld met aardappeltjes, smaakte heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vinden het eten altijd erg lekker helaas was deze keer de mousaka lauw. Niet vreselijk hoor maar wellicht fijn voor jullie om te weten.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede zet om ook pita gyros te leveren, erg lekker!

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk alleen de oven aardappels vielen tegen.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging, netjes verpakt. Ik vind de gerechten wel duur maar daarentegen zijn het wel grote porties. En het smaakt allemaal erg goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind alleen de prijzen echt te hoog voor afhaal.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is erg goed en lekker eten. Alles wordt geseald gebracht en zag er netjes uit.

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat eten we vanavond? 100% Real Greek! :-)

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer top.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top verpakt, lekker eten en zeer goede service! Zeker een aanrader!

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette bezorging, voortreffelijk eten en fraaie presentatie! Wij kijken uit naar ons restaurant bezoek op 2e Kerstdag

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanovond thuis uit eten geweest. Het eten was heerlijk net zoals in het restaurant. Goed warm en netjes verpakt. we konden direct aanschuiven. Elke cent waard. Klasse!

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kaart, heerlijk eten en punctuele bezorging. Super!

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend, beter dan in menig restaurant. Zal er zeer zeker vaker bij terugkomen.

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was er erg snel. We hebben heerlijk gegeten.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Diverse 'kleine' gerechtjes besteld. Tsipouro op tafel en genieten! Prettig dat je nu ook een portie gyros kunt bestellen. Voortreffelijk brood. Bezorging was op tijd en vriendelijk.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit eten is goddelijk!

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk eten, goede temperatuur, op tijd geleverd

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes binnen de tijd hebben we ons heerlijke Griekse gerechten mogen ontvangen. Het was een beetjes alsof we echt bij 100% Real Greek aan het eten waren. Dezelfde kwaliteit. Aanrader

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel geleverd en erg lekker!

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Presentatie:TOP Kwaliteit: UITSTEKEND 100% Goed! voor herhaling vatbaar

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn al vaste klant van het restaurant en wilden graag een keer de bezorgservice proberen. Dit is goed bevallen, kwaliteit is vergelijkbaar met het restaurant! Er wordt ook van alles genoeg tot veel geleverd, alles netjes verpakt en alles was ook lekker warm. Wij zullen zeker vaker bestellen!

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer voor het eerst de Griekse burger (met feta-kaas) genomen. Zo... die is ook lekker hey!

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na heerlijk een aantal keer te hebben gegeten in het restaurant, nu thuis laten bezorgen. Perfect verpakt, goede porties en vooral kwalitatief erg goed. Aanrader!

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk! Goed warm geleverd en vooral op de afgesproken tijd. Een voorbeeld voor andere restaurants

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wijze van levering, ziet er wederom netjes uit, bestelling gaat makkelijk, wat nu wat anders liep, was dat je bestelt voor een bepaald tijdstip maar dat je bevestigd krijgt voor nog eens 20 min later, dat betekent 45+20min. Dat is niet wat je verwacht nadat je betaald hebt. De frietjes waren niet bij lange na niet afgebakken. Slap, vettig. Vorige keer niet. Gyros heerlijk. Komen zeker terug.

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig eten.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, op tijd bezorgd en heel mooi gepresenteerd.

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn favoriete Griek. De frietjes waren zelfs nog lekker! Als enige punt zou ik kunnen noemen dr de saus van de dolmades wat royaler had mogen zijn, die is zo lekker erbij!

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ons was 100% Real Greek aanbevolen door een collega, en wij kunnen nu ook 100% Real Greek aan iedereen aanbevelen. We waren graag naar het restaurant gekomen (gaan we zeker binnenkort doen) maar hadden besloten om te bestellen. Goeie levertijd, goed bereid eten, ondanks de afstand toch gewoon warm. Heel erg tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was genieten!! Wij zijn erg blij met 100% Real Greek!

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, en de bezorging strak optijd! Dit gaan we zeker vervolgen. En komen ook graag een volgende keer in het restaurant eten.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veruit het best Grieks restaurant in de regio!

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere kleine hapjes en prima Giros.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker...beetje weinig voor hetgeen wat je moet betalen...bezorger uiterst vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zonder meer uitstekend-zowel het eten als de bezorging.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik wilde graag om 2100 uur het eten bezorgd hebben en kreeg om 2109 een telefoontje dat dat iets later zou worden op zich keurig wel iets te laat maar oke, helaas was het merendeel koud cq lauw wat ik niet gewend ben van 100%. Na een telefoontje werd er keurig binnen afzienbare tijd nieuw eten bezorgd wat wel goed warm was, dus ondanks de eerdere iets latere bezorging niets dan lof.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super om de oven gerechten ook thuis mooi en zeer verzorgd gepresenteerd te krijgen, wij hebben genoten! Tot gauw!

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De het gerecht voldeed niet aan de verwachting. Het gerecht heb ik reeds meermaals gegeten in het restaurant, echter de bezorgde maaltijd leek hier niet op. Smaak en structuur was duidelijk anders. Met name de structuur. Het leek wel of het stoofvlees niet voldoende tijd heeft gehad om te garen. Jammer, volgende keer beter!

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en veel sneller gebracht dan in eerste instantie gecommuniceerd was. Ook netjes met de bevestigingsmail en op de hoogte houden. Een aanrader dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was vlot. Netjes verpakt. Goede uitstraling. Netjes verzorgd. Leuk en attent was het handgeschreven kaartje met 'eet smakelijk'. Goede presentatie. Miste alleen servetjes. De gyros schotel was ruim voldoende qua hoeveelheid. Gyros was wel echt té zout. De tzaziki en de koolsalade zou ik apart verpakken en niet naast elkaar in één bakje. Patat apart smaakte heerlijk. Bifteki prima. Lekkere smaak.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker, goed verzorgd en keurig op tijd!

, 16-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom topgerechten! warm, vlot en vriendelijk bezorgd.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk genoten van deze heerlijke maaltijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer erg goed! Mooie kwaliteit. Super smaak. Alsof je uit eten bent.

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende service en eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees was lekker mals en rijk aan smaak

, 24-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke moussaka! Zal zeker nog een keer hier bestellen. Was ook keurig op tijd en een hele aardige bezorger!

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, goed verpakt. Bezorging precies op tijd. Top. Leuk het persoonlijke briefje. Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Misschien wel de lekkerste souflaki van Utrecht!

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede zet: Pastitsada Kotopoulo!! Burger was ook erg lekker (misschien iets meer feta erin?). kortom: we hebben weer genoten. Ik blijf wel hopen op een combinatiegerecht van bijvoorbeeld: Gyros/worst, guros/souflaki. ps.netje en op tijd bezorgd (erg prettig die realtime email met updates)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goede kwaliteit. Aanrader!

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk en kwalitatief goed eten Snel bezorgd, goede verpakking en verzorgd

, 11-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoooooo lekker! En super service

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een puntje van aandacht... de huisgemaakte citroensaus van de dolmadakia was heel dik en klonterig. Niet wat ik gewent ben, gewoonlijk is ie heerlijk van smaak en fris.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, zeer snel bezorgd, grote opties. Zelfde kwaliteit als in restaurant!

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als in het restaurant lekker eten. Klein minpuntje is dat er best grote taaie stukken vet in de gyrosschotels zaten. Deze zijn niet te eten, maar zoals eerder vermeld was het wel lekker voor de rest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en prima bezorging

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en super smaakvol. Vooral ook de Griekse rijst.

, 21-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd heerlijk vlees goeie zaziki

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees lekker mals en goed gekruid. Weer heel lekker gegeten. En alles met zorg ingepakt. Netjes hoor, bravo!

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk Heb tijden niet zulke goede gerechten gegeten bij afhalen ergens Prijs kwaliteit ook goed Snelle levering

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en supersnel bezorgd!!

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals elke keer weer heerlijk gegeten! Restaurantkwaliteit op eigen eettafel! Verpakkingen milieuvriendelijk en ziet er nog leuk uit ook! Vlotte bezorging!

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als in t restaurant is t eten van topkwaliteit en gewoon super lekker.

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt weer voor de goede service!!

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topkwaliteit & vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, mooie kwaliteit, goede ingrediënten, puur, mooi gepresenteerd, attent door persoonlijk bericht. Ik ga zeker hier vaak bestellen.

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder hoge kwaliteit, maar te duur voor thuisbezoging

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was allemaal weer erg lekker. 1 minpuntje (maar dat kan ook aan ons liggen..): bij de pikilia is de lichtbruine (kikkererwt? Staat in elk geval niet bij de voorgerechten) humus niet boeiend, de rest is wel erg lekker). Zelf zou ik daar een olijf/feta tapenade o.i.d. voor in de plaats doen. Nogmaals: de rest is voortreffelijk! (En goed op de opmerking gelet, dank)

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was weer geweldig van de gerechten. Waren er maar meer bezorgrestaurants als deze. Als ik dan iets moet aanmerken is dat er wel wat meer rijst bij zou mogen.

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heel lekker. De bezorging echt keurig. De giros echt goede kwaliteit! Zeker voor herhaling vatbaar

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

100% the best! Mijn ouders 80 + hadden nog nooit Grieks gegeten. Ik heb ze thuis kennis laten maken met de Griekse keuken. Speciaal besteld bij deze fantastische Griekse familie waarbij je proeft dat het met liefde is gemaakt. Mijn ouders waren helemaal enthousiast! En ik natuurlijk ook.❤

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was Top, zullen we zeker vaker doen, mede door de snelle en correcte bezorging.

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het eten is zeer goed net of dat je bij hun in het restaurant eet tevens is het eten zeer goed en netjes verpakt. En 1 van de belangrijkste dingen buiten dat de smaak goed is, is dat het eten goed warm word bezorgt. Bij deze een aanrader.

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren zeer tevreden. Het was erg lekker. En jullie hebben ook geluisterd naar onze vorige feedback. Er zat toen geen brood bij de tzanziki en nu wel.

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere keren in restaurant mogen eten. Nu een keer de thuisbezorging besteld. Conclusie.. heerlijk eten. Het verschil is grootst tussen grieks en Grieks.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren heel tevreden over het gebrachte eten. Het heeft bijna dezelfde kwaliteit als in het restaurant (ietsje kouder), was zeker genoeg en smaakt gewoon super lekker! Service was super (we werden vantevoren gebeld dat het iets later dan de gewenste tijd zou komen). Het blijft het lekkerste Griekse restaurant buiten Griekenland! :-)

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gyros was heerlijk! En de friet was apart in een zakje gedaan dat is slim gedaan zodat de friet niet slap word omdat je toch toch wel een tip: iets meer knoflook de volgende keer maar het was heerlijk!

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met zorg verpakt, een feest voor het ook. Heerlijk gegeten

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en goede service!

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer genieten geblazen! Bedankt voor de overheerlijke BBQ schotel.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!!

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, maar wat weinig voor de prijs. Zou fijn zijn als er meer groente bijgerechten zijn te bestellen. De bezorger was een half uur te vroeg waardoor we nog niet thuis waren. Na een telefoontje afgesproken dat hij op de afgesproken tijd terug zou komen. Toen kwam hij weer 10 min te vroeg, waardoor we het eten wat lauw hebben gegeten.

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker!

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging. Netjes verpakt. Top

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles is zo vers, kortom heerlijk!

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker, ver boven niveau thuisbezorgd. Echter voor de prijs hadden we meer verwacht. Wat extra bij bijgerechten zou helpen. Nu hadden we vleesgerechten / voorgerecht over terwijl rijst/ aardappelen / brood snel op was. Grotere bakken voor de bijgerechten zal dit 5 sterren maken en meer in lijn met de prijs.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden (net als in het restaurant). Ik zie ook dat er met de tips uit de reviews wat wordt gedaan, want de patat zat nu in een papieren zak (en dus nog knapperig).

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was aan de lauwe kant en had niet heel veel smaak. De Griekse salade was ook niet echt helemaal wat ik had verwacht. Volgende keer beter.

, 04-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Diverse keren in het restaurant gegeten, nu een keertje makkelijk gyros en friet besteld. Kwaliteit gyros super, bezorging stipt op tijd. Goed op de hoogte gehouden wanneer order onderweg is. Enige jammere was dat de frietjes ook geseald worden en daardoor slap. Papieren zak zou beter zijn voor de friet. Maar volgende keer weer !

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Het was ruim voldoende, warm, goed verpakt en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten, we misten alleen de feta kaas bij de briam

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, top, top!

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer(!) erg lekker. Goede kwaliteit, als je geen zin hebt om de hort op te gaan. Prima bezorging (met updates! per mail in mijn geval). Tips/opmerkingen: - Ik zou de patat (en misschien ook de aardappels uit de oven) in een papieren zak doen met van die kleine gaatjes (ivm 'ademen'). Want door het afsluiten wordt de patat zacht (is nog wel goed van smaak!). Eventueel gaatjes prikken in het plastic, maar ik weet niet of dat voldoende ademt. - Grill/combinatie gerechten zou ook lekker zijn: bijvoorbeeld Gyros/bifteki, Gyros/worst, Gyros/souvlaki. Verder: ga zo door, goed bezig!

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, prima porties en wat fijn dat we het heerlijke eten nu ook thuis kunnen laten bezorgen.

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom fantastisch!!

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! De burger is ook een verrijking van het al uitgebreide menu.

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijke schotel en goed warm. Gewoon perfect!

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!! Maaltijden mooi geseald, eten was nog goed warm.zeker voor herhaling vatbaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben met het gezin weer heerlijk genoten van een traditioneel griekse maaltijd. Met recht een 100 % Real Greek!!

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd, heel mooi verpakt en gewoon heel erg lekker!

, 01-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten (gyros), lekker veel, goed warm, ruim op tijd. Voor nou en nog eens!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker maar echt erg weinig voor 40€

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten! Via bezorgen zeker zo goed! Aanrader!

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen gaat gemakkelijk via app. Bezorging sneller dan aangegeven (altijd goed toch?) Eten komt geseald en ziet er verzorgd uit. En de smaak zoals ik gewend ben van 100% Real Greek restaurant. Top!

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles wordt netjes bezorgd in goede verpakking en dat alles zelf gemaakt is zie je al wanneer je in de bakjes kijkt. Het eten is echt goed en van goede kwaliteit. Echt een aanrader. Wij vonden bijna alles erg lekker, de aubergine salade vonden we een erg rokerige smaak hebben. Contact opgenomen en alles werd serieus opgenomen en we werden erg vriendelijk te woord gestaan.! Wij gaan hier zeker nog eens bestellen en eten in het restaurant.

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees was lekker mals en goed gekruid. Snelle bezorging (ondanks Paasweekend). Bravo!

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk keurig op tijd en goed verpakt voor herhaling vatbaar .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Goed verpakt en nog heet op ons bord. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Goed warm. Alleen een tip. Misschien een gaatje in folie van friet. Deze wordt doordat het dicht is wat slap

Reactie van 100% Real Greek :Geachte heer/mevrouw Van Engelen, Bedankt voor uw review en feedback/tip! Normaliter doen wij dit wij dit wel, ik ben bang dat het bij u vergeten is:( Onze welgemeende excuses hiervoor. Wij zullen er voortaan beter op letten. Hartelijke groet, Team 100% Real Greek

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Goed warm. En zo lekker!!!!! Kali orexi

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was binnen een redelijke tijd en heerlijk warm bezorgd. Presentatie heel professioneel Bezorging met een brede glimlach Prijs/Kwaliteit verhouding prima! Kortom ook qua bezorging een TOP restaurant!!

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezrging was op de gevraagde tijd. Alles was warm. Helaas was de stoofschotel niet echt geweldig. Wateroge rode tomaten sus en beetje droge gekruide aardappeltjes. De bifteki met feta was aan de zoute kant maar de koolsalade en tzaziki waren lekker net als de bieten salade.

Reactie van 100% Real Greek :Geacht heer/mevrouw, Bedankt voor u review. Wij balen enorm dat een paar van onze gerechten niet naar wens waren. Uiteraard hebben wij het intern besproken en kan u gelijk geven betreft de kokkinisto. Omdat wij alle reviews serieus nemen willen wij u graag een actiecode toesturen voor een tweede kans. Als u via onze WhatsApp nummer (0627861333) een bericht stuurt met tekst actiecode dan ontvangt u een bericht met een actiecode voor uw volgende bestelling. Hartelijke groet en een fijne zondag, Team 100% Real Greek

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, Vlees was goed, Heerlijke verse friet!

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Chique verpakt.

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardige bezorger. Eten goed verpakt en super lekker.

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, uit eten in je eigen huis!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en snel bezorgd!!!

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten (nou ja gevreten ;-) ) Portie zijn prima groot genoeg. Het wordt netjes afgeleverd in mooie bakjes. Heerlijk om thuis ook te genieten van authentiek Grieks eten. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Traditioneel Grieks zoals het moet zijn. Top kwaliteit echt een aanrader. Je vindt geen beter Grieks restaurant in heel leidsche Rijn Vleuten de Meern etc Probeer het. Je krijgt geen spijt. Jamas

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en netjes verzorgd ingepakt!

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit is gelijk aan de Zandweg Zullen in de toekomst vaker bestellen.

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, bezorging top. Fijn dat je precies weet wanneer je eten er aan komt.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon erg lekker en goed, ondanks dat het eten even onderweg is geweest voor het op je bord ligt. Heerlijk!

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. De maaltijden waren keurig verpakt en goed afgesloten zodat het warm bleef. De bezorging was snel. Via de app kreeg ik actuele bezorgtijden door, dat was heel fijn.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was erg goed en lekker. 1 tip. Bij de tzatziki als voorgerecht zat geen brood. Dat had wel lekker geweest.

Reactie van 100% Real Greek :Beste René, Bedankt voor uw beoordeling en vooral voor uw tip! Dit had inderdaad wel gemoeten. (brood mee met de tzatziki) Wij zullen er alert op zijn. Nogmaals bedankt en hoop tot de volgende keer. Hartelijke groet, Team 100% Real Greek

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goed warm en erg lekker! Bedankt!