Beoordelingen van 100% Real Greek De Meern

Recente recensies van 100% Real Greek De Meern

5 sterren na 139 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Diverse 'kleine' gerechtjes besteld. Tsipouro op tafel en genieten! Prettig dat je nu ook een portie gyros kunt bestellen. Voortreffelijk brood. Bezorging was op tijd en vriendelijk.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit eten is goddelijk!

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk eten, goede temperatuur, op tijd geleverd

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes binnen de tijd hebben we ons heerlijke Griekse gerechten mogen ontvangen. Het was een beetjes alsof we echt bij 100% Real Greek aan het eten waren. Dezelfde kwaliteit. Aanrader

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel geleverd en erg lekker!

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Presentatie:TOP Kwaliteit: UITSTEKEND 100% Goed! voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn al vaste klant van het restaurant en wilden graag een keer de bezorgservice proberen. Dit is goed bevallen, kwaliteit is vergelijkbaar met het restaurant! Er wordt ook van alles genoeg tot veel geleverd, alles netjes verpakt en alles was ook lekker warm. Wij zullen zeker vaker bestellen!

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer voor het eerst de Griekse burger (met feta-kaas) genomen. Zo... die is ook lekker hey!

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na heerlijk een aantal keer te hebben gegeten in het restaurant, nu thuis laten bezorgen. Perfect verpakt, goede porties en vooral kwalitatief erg goed. Aanrader!

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk! Goed warm geleverd en vooral op de afgesproken tijd. Een voorbeeld voor andere restaurants

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wijze van levering, ziet er wederom netjes uit, bestelling gaat makkelijk, wat nu wat anders liep, was dat je bestelt voor een bepaald tijdstip maar dat je bevestigd krijgt voor nog eens 20 min later, dat betekent 45+20min. Dat is niet wat je verwacht nadat je betaald hebt. De frietjes waren niet bij lange na niet afgebakken. Slap, vettig. Vorige keer niet. Gyros heerlijk. Komen zeker terug.

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig eten.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, op tijd bezorgd en heel mooi gepresenteerd.

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn favoriete Griek. De frietjes waren zelfs nog lekker! Als enige punt zou ik kunnen noemen dr de saus van de dolmades wat royaler had mogen zijn, die is zo lekker erbij!

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ons was 100% Real Greek aanbevolen door een collega, en wij kunnen nu ook 100% Real Greek aan iedereen aanbevelen. We waren graag naar het restaurant gekomen (gaan we zeker binnenkort doen) maar hadden besloten om te bestellen. Goeie levertijd, goed bereid eten, ondanks de afstand toch gewoon warm. Heel erg tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was genieten!! Wij zijn erg blij met 100% Real Greek!

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, en de bezorging strak optijd! Dit gaan we zeker vervolgen. En komen ook graag een volgende keer in het restaurant eten.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veruit het best Grieks restaurant in de regio!

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere kleine hapjes en prima Giros.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker...beetje weinig voor hetgeen wat je moet betalen...bezorger uiterst vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zonder meer uitstekend-zowel het eten als de bezorging.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik wilde graag om 2100 uur het eten bezorgd hebben en kreeg om 2109 een telefoontje dat dat iets later zou worden op zich keurig wel iets te laat maar oke, helaas was het merendeel koud cq lauw wat ik niet gewend ben van 100%. Na een telefoontje werd er keurig binnen afzienbare tijd nieuw eten bezorgd wat wel goed warm was, dus ondanks de eerdere iets latere bezorging niets dan lof.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super om de oven gerechten ook thuis mooi en zeer verzorgd gepresenteerd te krijgen, wij hebben genoten! Tot gauw!

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De het gerecht voldeed niet aan de verwachting. Het gerecht heb ik reeds meermaals gegeten in het restaurant, echter de bezorgde maaltijd leek hier niet op. Smaak en structuur was duidelijk anders. Met name de structuur. Het leek wel of het stoofvlees niet voldoende tijd heeft gehad om te garen. Jammer, volgende keer beter!

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en veel sneller gebracht dan in eerste instantie gecommuniceerd was. Ook netjes met de bevestigingsmail en op de hoogte houden. Een aanrader dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was vlot. Netjes verpakt. Goede uitstraling. Netjes verzorgd. Leuk en attent was het handgeschreven kaartje met 'eet smakelijk'. Goede presentatie. Miste alleen servetjes. De gyros schotel was ruim voldoende qua hoeveelheid. Gyros was wel echt té zout. De tzaziki en de koolsalade zou ik apart verpakken en niet naast elkaar in één bakje. Patat apart smaakte heerlijk. Bifteki prima. Lekkere smaak.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker, goed verzorgd en keurig op tijd!

, 16-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom topgerechten! warm, vlot en vriendelijk bezorgd.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk genoten van deze heerlijke maaltijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer erg goed! Mooie kwaliteit. Super smaak. Alsof je uit eten bent.

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende service en eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees was lekker mals en rijk aan smaak

, 24-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke moussaka! Zal zeker nog een keer hier bestellen. Was ook keurig op tijd en een hele aardige bezorger!

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, goed verpakt. Bezorging precies op tijd. Top. Leuk het persoonlijke briefje. Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Misschien wel de lekkerste souflaki van Utrecht!

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede zet: Pastitsada Kotopoulo!! Burger was ook erg lekker (misschien iets meer feta erin?). kortom: we hebben weer genoten. Ik blijf wel hopen op een combinatiegerecht van bijvoorbeeld: Gyros/worst, guros/souflaki. ps.netje en op tijd bezorgd (erg prettig die realtime email met updates)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goede kwaliteit. Aanrader!

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk en kwalitatief goed eten Snel bezorgd, goede verpakking en verzorgd

, 11-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoooooo lekker! En super service

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een puntje van aandacht... de huisgemaakte citroensaus van de dolmadakia was heel dik en klonterig. Niet wat ik gewent ben, gewoonlijk is ie heerlijk van smaak en fris.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, zeer snel bezorgd, grote opties. Zelfde kwaliteit als in restaurant!

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als in het restaurant lekker eten. Klein minpuntje is dat er best grote taaie stukken vet in de gyrosschotels zaten. Deze zijn niet te eten, maar zoals eerder vermeld was het wel lekker voor de rest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en prima bezorging

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en super smaakvol. Vooral ook de Griekse rijst.

, 21-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd heerlijk vlees goeie zaziki

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees lekker mals en goed gekruid. Weer heel lekker gegeten. En alles met zorg ingepakt. Netjes hoor, bravo!

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk Heb tijden niet zulke goede gerechten gegeten bij afhalen ergens Prijs kwaliteit ook goed Snelle levering

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en supersnel bezorgd!!

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals elke keer weer heerlijk gegeten! Restaurantkwaliteit op eigen eettafel! Verpakkingen milieuvriendelijk en ziet er nog leuk uit ook! Vlotte bezorging!

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als in t restaurant is t eten van topkwaliteit en gewoon super lekker.

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt weer voor de goede service!!

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topkwaliteit & vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, mooie kwaliteit, goede ingrediënten, puur, mooi gepresenteerd, attent door persoonlijk bericht. Ik ga zeker hier vaak bestellen.

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder hoge kwaliteit, maar te duur voor thuisbezoging

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was allemaal weer erg lekker. 1 minpuntje (maar dat kan ook aan ons liggen..): bij de pikilia is de lichtbruine (kikkererwt? Staat in elk geval niet bij de voorgerechten) humus niet boeiend, de rest is wel erg lekker). Zelf zou ik daar een olijf/feta tapenade o.i.d. voor in de plaats doen. Nogmaals: de rest is voortreffelijk! (En goed op de opmerking gelet, dank)

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was weer geweldig van de gerechten. Waren er maar meer bezorgrestaurants als deze. Als ik dan iets moet aanmerken is dat er wel wat meer rijst bij zou mogen.

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heel lekker. De bezorging echt keurig. De giros echt goede kwaliteit! Zeker voor herhaling vatbaar

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

100% the best! Mijn ouders 80 + hadden nog nooit Grieks gegeten. Ik heb ze thuis kennis laten maken met de Griekse keuken. Speciaal besteld bij deze fantastische Griekse familie waarbij je proeft dat het met liefde is gemaakt. Mijn ouders waren helemaal enthousiast! En ik natuurlijk ook.❤

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was Top, zullen we zeker vaker doen, mede door de snelle en correcte bezorging.

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het eten is zeer goed net of dat je bij hun in het restaurant eet tevens is het eten zeer goed en netjes verpakt. En 1 van de belangrijkste dingen buiten dat de smaak goed is, is dat het eten goed warm word bezorgt. Bij deze een aanrader.

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren zeer tevreden. Het was erg lekker. En jullie hebben ook geluisterd naar onze vorige feedback. Er zat toen geen brood bij de tzanziki en nu wel.

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere keren in restaurant mogen eten. Nu een keer de thuisbezorging besteld. Conclusie.. heerlijk eten. Het verschil is grootst tussen grieks en Grieks.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren heel tevreden over het gebrachte eten. Het heeft bijna dezelfde kwaliteit als in het restaurant (ietsje kouder), was zeker genoeg en smaakt gewoon super lekker! Service was super (we werden vantevoren gebeld dat het iets later dan de gewenste tijd zou komen). Het blijft het lekkerste Griekse restaurant buiten Griekenland! :-)

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gyros was heerlijk! En de friet was apart in een zakje gedaan dat is slim gedaan zodat de friet niet slap word omdat je toch toch wel een tip: iets meer knoflook de volgende keer maar het was heerlijk!

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met zorg verpakt, een feest voor het ook. Heerlijk gegeten

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en goede service!

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer genieten geblazen! Bedankt voor de overheerlijke BBQ schotel.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!!

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, maar wat weinig voor de prijs. Zou fijn zijn als er meer groente bijgerechten zijn te bestellen. De bezorger was een half uur te vroeg waardoor we nog niet thuis waren. Na een telefoontje afgesproken dat hij op de afgesproken tijd terug zou komen. Toen kwam hij weer 10 min te vroeg, waardoor we het eten wat lauw hebben gegeten.

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker!

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging. Netjes verpakt. Top

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles is zo vers, kortom heerlijk!

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker, ver boven niveau thuisbezorgd. Echter voor de prijs hadden we meer verwacht. Wat extra bij bijgerechten zou helpen. Nu hadden we vleesgerechten / voorgerecht over terwijl rijst/ aardappelen / brood snel op was. Grotere bakken voor de bijgerechten zal dit 5 sterren maken en meer in lijn met de prijs.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden (net als in het restaurant). Ik zie ook dat er met de tips uit de reviews wat wordt gedaan, want de patat zat nu in een papieren zak (en dus nog knapperig).

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was aan de lauwe kant en had niet heel veel smaak. De Griekse salade was ook niet echt helemaal wat ik had verwacht. Volgende keer beter.

, 04-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Diverse keren in het restaurant gegeten, nu een keertje makkelijk gyros en friet besteld. Kwaliteit gyros super, bezorging stipt op tijd. Goed op de hoogte gehouden wanneer order onderweg is. Enige jammere was dat de frietjes ook geseald worden en daardoor slap. Papieren zak zou beter zijn voor de friet. Maar volgende keer weer !

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Het was ruim voldoende, warm, goed verpakt en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten, we misten alleen de feta kaas bij de briam

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, top, top!

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer(!) erg lekker. Goede kwaliteit, als je geen zin hebt om de hort op te gaan. Prima bezorging (met updates! per mail in mijn geval). Tips/opmerkingen: - Ik zou de patat (en misschien ook de aardappels uit de oven) in een papieren zak doen met van die kleine gaatjes (ivm 'ademen'). Want door het afsluiten wordt de patat zacht (is nog wel goed van smaak!). Eventueel gaatjes prikken in het plastic, maar ik weet niet of dat voldoende ademt. - Grill/combinatie gerechten zou ook lekker zijn: bijvoorbeeld Gyros/bifteki, Gyros/worst, Gyros/souvlaki. Verder: ga zo door, goed bezig!

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, prima porties en wat fijn dat we het heerlijke eten nu ook thuis kunnen laten bezorgen.

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom fantastisch!!

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! De burger is ook een verrijking van het al uitgebreide menu.

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijke schotel en goed warm. Gewoon perfect!

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!! Maaltijden mooi geseald, eten was nog goed warm.zeker voor herhaling vatbaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben met het gezin weer heerlijk genoten van een traditioneel griekse maaltijd. Met recht een 100 % Real Greek!!

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd, heel mooi verpakt en gewoon heel erg lekker!

, 01-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten (gyros), lekker veel, goed warm, ruim op tijd. Voor nou en nog eens!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker maar echt erg weinig voor 40€

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten! Via bezorgen zeker zo goed! Aanrader!

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen gaat gemakkelijk via app. Bezorging sneller dan aangegeven (altijd goed toch?) Eten komt geseald en ziet er verzorgd uit. En de smaak zoals ik gewend ben van 100% Real Greek restaurant. Top!

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles wordt netjes bezorgd in goede verpakking en dat alles zelf gemaakt is zie je al wanneer je in de bakjes kijkt. Het eten is echt goed en van goede kwaliteit. Echt een aanrader. Wij vonden bijna alles erg lekker, de aubergine salade vonden we een erg rokerige smaak hebben. Contact opgenomen en alles werd serieus opgenomen en we werden erg vriendelijk te woord gestaan.! Wij gaan hier zeker nog eens bestellen en eten in het restaurant.

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees was lekker mals en goed gekruid. Snelle bezorging (ondanks Paasweekend). Bravo!

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk keurig op tijd en goed verpakt voor herhaling vatbaar .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Goed verpakt en nog heet op ons bord. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Goed warm. Alleen een tip. Misschien een gaatje in folie van friet. Deze wordt doordat het dicht is wat slap

Reactie van 100% Real Greek :Geachte heer/mevrouw Van Engelen, Bedankt voor uw review en feedback/tip! Normaliter doen wij dit wij dit wel, ik ben bang dat het bij u vergeten is:( Onze welgemeende excuses hiervoor. Wij zullen er voortaan beter op letten. Hartelijke groet, Team 100% Real Greek

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Goed warm. En zo lekker!!!!! Kali orexi

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was binnen een redelijke tijd en heerlijk warm bezorgd. Presentatie heel professioneel Bezorging met een brede glimlach Prijs/Kwaliteit verhouding prima! Kortom ook qua bezorging een TOP restaurant!!

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezrging was op de gevraagde tijd. Alles was warm. Helaas was de stoofschotel niet echt geweldig. Wateroge rode tomaten sus en beetje droge gekruide aardappeltjes. De bifteki met feta was aan de zoute kant maar de koolsalade en tzaziki waren lekker net als de bieten salade.

Reactie van 100% Real Greek :Geacht heer/mevrouw, Bedankt voor u review. Wij balen enorm dat een paar van onze gerechten niet naar wens waren. Uiteraard hebben wij het intern besproken en kan u gelijk geven betreft de kokkinisto. Omdat wij alle reviews serieus nemen willen wij u graag een actiecode toesturen voor een tweede kans. Als u via onze WhatsApp nummer (0627861333) een bericht stuurt met tekst actiecode dan ontvangt u een bericht met een actiecode voor uw volgende bestelling. Hartelijke groet en een fijne zondag, Team 100% Real Greek

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, Vlees was goed, Heerlijke verse friet!

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Chique verpakt.

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardige bezorger. Eten goed verpakt en super lekker.

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, uit eten in je eigen huis!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en snel bezorgd!!!

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten (nou ja gevreten ;-) ) Portie zijn prima groot genoeg. Het wordt netjes afgeleverd in mooie bakjes. Heerlijk om thuis ook te genieten van authentiek Grieks eten. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Traditioneel Grieks zoals het moet zijn. Top kwaliteit echt een aanrader. Je vindt geen beter Grieks restaurant in heel leidsche Rijn Vleuten de Meern etc Probeer het. Je krijgt geen spijt. Jamas

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en netjes verzorgd ingepakt!

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit is gelijk aan de Zandweg Zullen in de toekomst vaker bestellen.

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, bezorging top. Fijn dat je precies weet wanneer je eten er aan komt.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon erg lekker en goed, ondanks dat het eten even onderweg is geweest voor het op je bord ligt. Heerlijk!

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. De maaltijden waren keurig verpakt en goed afgesloten zodat het warm bleef. De bezorging was snel. Via de app kreeg ik actuele bezorgtijden door, dat was heel fijn.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was erg goed en lekker. 1 tip. Bij de tzatziki als voorgerecht zat geen brood. Dat had wel lekker geweest.

Reactie van 100% Real Greek :Beste René, Bedankt voor uw beoordeling en vooral voor uw tip! Dit had inderdaad wel gemoeten. (brood mee met de tzatziki) Wij zullen er alert op zijn. Nogmaals bedankt en hoop tot de volgende keer. Hartelijke groet, Team 100% Real Greek

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goed warm en erg lekker! Bedankt!