Beoordelingen van 100% Real Greek De Meern

Recente recensies

5.0
Marieke van de vliet
vandaag

Als het eten arriveert, zijn de patatten minder warm. De pita broodjes zijn ook minder warm. Ik weet dat jullie uit de Meern komen, maar jullie gaan eerst andere adressen af. Dat kan, maar doet afbreuk aan mijn avondeten;-) wij zouden ook wel eens als eerste bezorgd willen krijgen. Misschien door fooi? We hebben eerder fooi gegeven, maar toen kwam de bestelling alsnog 39 minuten te laat. Dus een digitale fooi geef ik niet meer. Omdat ik die toen gegeven had. Als jullie eten warmer aan komt, en op tijd dan geven wij jullie zeker 5 sterren! Voor bezorging en voor het eten.

plaanstra
gisteren

Vooraf besteld en 18:00u bezorgtijdstip geselecteerd. Krijg je een boodschap dat het om 17:45 onderweg is maar komt de bezorger om 18:05 aan. 20 minuten onderweg dan. Op zich niks mis en helemaal tevreden maar frietjes waren al redelijk afgekoeld. Misschien kan het niet anders. Erg lekker eten en beter dan anderen!

Anoniem
22 november 2021

Harde pitabroodjes, bij het vlees zaten harde stukken in. Op sommige zat alleen gyros en tsasiki. Ben het anders gewend van jullie, was geen succes de pita Gyros

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J v Ginkel
22 november 2021
Frans van der Linden
21 november 2021

Wij hebben afgehaald geweldig lekker, goed op temperatuur en ruim voldoende. Echt aan te raden deze Griek!

Berna
20 november 2021

Het was wat minder van kwaliteit dit ben ik niet gewend ook wat het lauw het eten.

Ramon
19 november 2021

Het eten was niet warm bij bezorging, dat was een tegenvaller.

Ellen
15 november 2021

Goede service, en goed eten!

Verkuijl
14 november 2021

Vandaag top gegeten en snelle warme service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
14 november 2021

Heerlijk gegeten en erg vriendelijk personeel

Harry
13 november 2021
Natasja
13 november 2021

Super en lekker!

Sonja Oomkens
12 november 2021

Het eten was heerlijk, zoals altijd. Maar het kwam drie kwartier later dan besteld en de status van de bestelling klopte ook niet: om 18.48 was de status bestelling onderweg, de bezorger kwam om kwart over zeven. Reisafstand is 5 minuten. Dit is al de tweede keer dat het eten zo laat kwam.

Britt Vonk
7 november 2021
Judith van Breda
6 november 2021

Na een eerdere slechte ervaring opnieuw eten besteld. Na 2 telefoontje werd ons eten uiteindelijk bijna een uur later bezorgd dan afgesproken.

Marieke
6 november 2021

Het eten was op zich heerlijk, alleen de beloofde en verwachte bezorgtijd liep 39 minuten uit wat ik heel vervelend vond.

Diana
2 november 2021

In het restaurant zelf eten, is heerlijk. Maar de pita giros die we thuis hebben laten bezorgen, was ook super. Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter Spannring
2 november 2021

het duurde bijna twee uur voordat ik het eten heb gekregen, terwijl het op 5 minuten fietsafstand is. De patatjes waren koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hetty
1 november 2021

Gyros was te zout , uitgevallen.... Keurig opgelost door real greek....

Miranda van Beek
1 november 2021

Had om 17.35 een bestelling geplaatst en zou om 18.25 bezorgd worden . Werden om 18.35 gebeld dat de bezorgen was geweest , maar er niet open werd gedaan. Waren gewoon thuis en tuinhekje is ook niet open gegaan . Klopte dus niet. Zou opnieuw gebracht worden ( vroeg nog of het dan wel warm was.Toen werd het om 19.00 opnieuw bezorgd , maar het was ijskoud. Gebeld en het zou opnieuw bezorgd worden. Uiteindelijk om 19.35 ( 2 uur na bestelling) werd het bezorgd en dit keer wel warm. Het waren 2 verschillende bezorgers. Het was wel opgelost en eten was goed , maar geen fijne ervaring zo.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
31 oktober 2021

Erg lekker, maar jammer dat jullie de porties rijst hebben verkleind

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koolen
30 oktober 2021

Voot negen mensen eten besteld en zelf opgehaalf. Alles was weer erg smaakvol BEDANKT!!!

Jaco
30 oktober 2021

Was weer heerlijk! Hebben even gewachten werden gebeld dat het wat later werd. Geen probleem het werd keurig bezorgd en weer lekker genoten 👍😃

Edwin
30 oktober 2021

Wij bestellen wekelijks bij jullie en zijn altijd erg blij met de kwaliteit. Deze keer was het minder, het vlees was heel erg zout. Maar echt bijna tegen het niet eetbaar meer aan. Als ik in het restaurant had gezeten had ik het direct teruggeven. Kan er volgende keer graag weer iemand bezorgen die de entree deur daadwerkelijk open duwt? Nu moest ik helemaal naar beneden komen omdat de bezorger dacht dat de deur automatisch open ging ofzo? Beetje kracht zetten en de deur open duwen was fijn geweest. 😉 Volgende keer weer zoals altijd please! Wij zijn nog steeds fan hoor!

Erik
27 oktober 2021
Anoniem
26 oktober 2021

Als je voor 18 uur besteld met levertijd 19.30 dan is het jammer dat het niet op tijd is. Ze belde wel netjes op om 19.40 dat het uitliep. Gelukkig was het er voor 20 uur. Eten was zalig!

Kenneth
25 oktober 2021

Heerlijk gegeten, de pita Suvlaki is echt een aanrader en de pikante feta-tapenade was ook erg lekker. Ook niet onbelangrijk, vriendelijke bezorger die eigenlijk te snel weg was want wilde nog een fooi geven. Tot de volgende keer!

Kathleen Kraan
24 oktober 2021

Alles is TOP!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
22 oktober 2021

Maaltijden waren goed verpakt en goed op temperatuur bij ontvangst. Was wel even zoeken wie wat had besteld omdat er geen kenmerken of namen op de maaltijden waren. Maar wij hebben heerlijk gegeten...top!

Fleur Evers
21 oktober 2021

Dit keer helaas wat teleurgesteld. Portie koolsalade was de helft van wat ik gewend ben. Broodje pita gyros viel ook tegen, (te)veel mosterd en friet, weinig Tzatziki en gyros. Jammer, hopelijk volgende keer weer beter!

Nancy
21 oktober 2021

Wederom heerlijk!! Patat, gyros, pita giros geweldig ! Alles altijd zo vers!

Marian Jager
21 oktober 2021

Door slorm en onweer gingen wij liever niet meer de deur uiteen hebben onze reservering omgezet in een bezorging. Alles werd keurig op temperatuur binnen een uur bezorgd! En nog heerlijk ook!

Petra
20 oktober 2021

Fantastisch eten !!!

Serge
17 oktober 2021

Heerlijk gegeten! Prima service! Wat mij betreft een absolute aanrader. Wij gaan hier meer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Merel
16 oktober 2021

Eten wederom super. Echter bezorging naadje. Bellen ze op waar ze staan om de hoek en duurt t nog 15 min. Voor de Tweede keer. Verbetering waardig en niet al t jongelui daarvoor aannemrn

Jaap
15 oktober 2021

En wederom voortreffelijk eten gekregen.

Danielle
12 oktober 2021

Heerlijk Grieks eten. Niet te zout, niet te vet. De pita’s zijn vers en zalig. De stoofschotels (lamsbout, haas, rund) zijn echt van restaurantkwaliteit. Al diverse keren besteld. Wij blijven klant.

Ria
12 oktober 2021

het was weer heerlijk!! En netjes op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Goedejohan
11 oktober 2021

Ik had gebeld of het een uur later bezorgd kon worden en extra sausjes besteld via de telefoon kwam de bestelling toch een uur eerder en geen sausjes jammer gaat de laatste tijd wel vaker fout.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sander
10 oktober 2021

Gewoon weer top

Margot
2 oktober 2021

De aardappels waren deze keer niet lekker en de hoeveelheid was ook veel minder. Viel helaas dus tegen. Ook was het eten minder warm dan normaal.

Wilma
2 oktober 2021
Marga Kluve
1 oktober 2021

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten en de bezorging was er erg snel, ondanks dat het erg hard regende.

David
30 september 2021

Weer heerlijk gegeten!

Sander
30 september 2021

Echt heerlijk gegeten!! Perfect! We halen het af en eten het op werk. Het eten is goed verpakt en blijft (lekker) warm tot het openen van de gesealde verpakkkingen. Wij gaan (veel)vaker bestellen.

Erik
30 september 2021

Altijd goed ! Zo lekker

Alexandra
26 september 2021

Heerlijk en lekker veel, Bestelling precies op tijd ... Perfect zoals altijd

CiskavD
25 september 2021

App gaf 18.30 aan verzorgingshuis maar was er al om 18.10. Eten was weer helemaal goed!

Koen
22 september 2021

Heerlijk gegeten!

Flip
20 september 2021
Erik
19 september 2021
Sanne
18 september 2021

Het was weer super, precies zoals we dat van jullie gewend zijn:)

Odette
15 september 2021

Zoals altijd, lekker, op tijd en warm geleverd.

Roos
12 september 2021

Altijd heerlijk eten en binnen 30 min bezorgd!

Nancy
11 september 2021

Pita gyros geweldig!!!! Pita broodje zo heerlijk & vers!!

Daan
11 september 2021
Muriël Koopman
8 september 2021

Vooraf gebeld voor de tijd van bezorging en tijd 17:00 u ingevuld in bestelling en bestelling kwam pas om 17:40 u Het was een verrassing en nu was dat effect mislukt. Heel jammer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
6 september 2021

Heerlijk authentiek Grieks eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annie Bloos
5 september 2021

Afhaaltijd was 19 uur ,het werd 19 20 konden buiten wachten ,ik had verwacht dat jullie een drankje zouden aanbieden!

Pieter van laaren
3 september 2021

Patat wat aan de vette kant maar wel heerlijk.

Bram
3 september 2021

Heerlijk! Zit de day after met behoorlijke knoflooksmaak in mijn mond maar dat is het waard:)

Annet
2 september 2021

Het is altijd heerlijk!

Iris
2 september 2021

Top zoals altijd!

Cris
2 september 2021

Heerlijk gegrilde kip en lam. Super!

Sonja
30 augustus 2021

Zat erg weinig tzatziki saus op de pita broodjes. Verders was het weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn Lunter
29 augustus 2021

Het was weer top. Maar misschien kan de gyroscoop iets minder zout?

Lotte
28 augustus 2021

We hebben heerlijk gegeten van het eten van 100% real greek. Het waren grote porties, we hebben echt heerlijk gegeten maar niet eens alles op gekregen. De bezorging was echt precies op de afgesproken prijs.

Venverloo
27 augustus 2021

Was erg lekker maar wederom zie echt warm.

Robin
26 augustus 2021
Van Helzen
26 augustus 2021
Johan
26 augustus 2021

Voor mensen die weten wat kwaliteit is!!! 100% 👍🏻

Erik
25 augustus 2021
Amanda
22 augustus 2021

Hoi! Snelle bezorging, goeie porties zoals gewoonlijk maar de gyros was echt flink zout. Zonde! Volgende keer beter :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kathleen Kraan
20 augustus 2021

Altijd goed en lekker!

Niels
16 augustus 2021

De friet was helaas al koud en slap. De gyros was droog. Waarschijnlijk stond de gril al uit en zijn de stukjes vlees gewoon opgebakken in de pan in plaats van vers van de grill. Ben beter gewend van dit restaurant.

Kees
16 augustus 2021

Het BBQ pakket was weer heel compleet en natuurlijk lekker.

Kathleen Kraan
15 augustus 2021

Alles top! Super snelle levering en kwaliteit voedsel. Echt een aanrader

Lentink
14 augustus 2021

Heerlijk gegeten, gerechten smaakvol en goed gekruid. Alles was goed op temperatuur op de patat na, die was slap en koud. Maar zeker aanrader als je lekker wilt eten.

Margot de Vries
13 augustus 2021

Het was weer erg lekker. Alleen de aardappels uit de oven vielen dit keer wat tegen (veel vet). De bezorging was wel heel goed; toen de bezorger niet precies wist waar onze woning was nam hij netjes telefonisch contact op. Verder was de bezorger er heel snel. Top bezorging dus!

Ciska
13 augustus 2021

Pfffff wat was het weer lekker. Heb genoten.

Marga
6 augustus 2021

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten. Snelle levering

Jeffrey
6 augustus 2021
M. Van Megen
4 augustus 2021

Ovenaardappels waren niet lekker, te licht, slap en vochtig, verder alles heerlijk.

Ciska
3 augustus 2021

Ik heb echt genoten vanavond van het eten. Het vlees is altijd lekker gekruid en mals. Patatjes hadden iets je langer gemogen maar het was weer echt top verder!

Wim
2 augustus 2021

Het was weer prima, sinds opening restaurant ook al weer fysiek daar geweest maar bestellen we even wat handiger, het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
1 augustus 2021

Eindelijk eens echt lekker Grieks gegeten

Laurens
31 juli 2021

Beste moussakas van de Meern / Utrecht. Laatst bij andere zaak besteld, omdat Real greek te vol was; even met de neus op de feiten gedrukt. Dit blijft de allerbeste!

Annemarie
30 juli 2021

In 1 woord geweldig!

Anna
28 juli 2021

De allerbeste dolmades ever! 100% real Greek stelt nooit teleur.

Mirjam
28 juli 2021

Vanavond voor het eerst besteld bij 100% real Greek en dat beviel goed. Het eten was lekker, voor herhaling vatbaar, echt beter dan gemiddeld voor Grieks eten. De frietjes ontbraken en dat werd perfect opgelost. Heerlijk chocolade dessert.

Anoniem
26 juli 2021

Heerlijke uit eten ervaring alleen dan thuis. Mooie porties en super goed verpakt. Het eten is warm, de bakjes lekken niet. Echt Grieks eten zoals je het zelf niet kunt maken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank de Rooij
26 juli 2021

Kwaliteit eten en bezorging prima. Iets meer tzatziki zou in mijn ogen een verbeterpunt zijn.

Erik
25 juli 2021

Was wederom weer heerlijk

David
23 juli 2021

Vanavond hadden we wat te vieren, dus hebben we Grieks gegeten. Het was echt heel lekker maar we vonden het niet TOP, zoals voorgaande keren. Dus deze keer 4 ipv 5 sterren. Zeker aan te bevelen!

Betty
21 juli 2021

We hebben weer lekker gegeten. Groet Betty

Alfie
19 juli 2021

Ik heb nog nooit zo lekker Grieks gegeten. Wat een ontdekking! Ik gaat hier zeker vaker bestellen maar ben nu wel erg nieuwsgierig om in het restaurant te eten. EFCHARISTO POLI.

Klant
17 juli 2021

Bezorging heeft te lang geduurd.

Marga
16 juli 2021

Ik heb 'n kadobon gekocht en die zijn ze keurig komen bezorgen. Echt 'n top service!

Peter
14 juli 2021

Wederom heerlijk gegeten en de een flinke portie Gyros.

Leonidas
14 juli 2021

Zeer tevreden weer.

Margriet Schutte
12 juli 2021

Dit is 100% real Greek, wij hebben genoten van een heerlijke schotel prima vlees, gekruide aardappeltjes en heerlijke Griekse salade!

Linda
12 juli 2021
Hans
12 juli 2021

Het was alweer twee weken geleden dat we besteld hadden ;-) Wederom prima! De bestelling, de communicatie, de levertijd conform opgave en natuurlijk de kwaliteit en de smaak. Tot de volgende keer :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B.
11 juli 2021
Rebecca
11 juli 2021

Was weer lekker!

Remco
10 juli 2021

Was zoals gewoonlijk heerlijk

Sylvia
9 juli 2021

Heerlijk!

Egon
7 juli 2021

Besteld zondagmiddag -zeer ruim van tevoren - afhaaltijd 18.00. Tijd is bevestigd. Geen vertraging. Bij binnenkomst om 18.00 hoor ik '10 minuutjes wachten'. Maar ook dat is een verkeerde verwachting. Het worden er meer dan 25. En vooral wederom 0 erkenning of excuus. Daar is de man simpelweg te chagrijnig voor trouwens. Terwijl dat niets kost. En daar gaat het mij om. Eten was lekker maar niet op temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

lloris
5 juli 2021

Een bestelling van meer dan 15 verschillende gerechten binnen 50 minuten en dan ook nog zo lekker klasse!

DB
5 juli 2021

Het eten is heerlijk! En de bezorgers zijn vriendelijk maar wat erg jammer is, is dat het eten standaard 20 minuten te laat wordt bezorgd wat voor mij een reden zou zijn om ergens anders mijn eten te gaan bestellen.

David
4 juli 2021

Pita gyros (met friet en saus), portie gyros, en gyros schotels gehaald, en het was weer super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els
4 juli 2021

Alles prima in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Govers
3 juli 2021

Bezorging was keurig op tijd. Maar de friet was koud en slap…

Martin
2 juli 2021

Overheerlijke Gyrosschotel gegeten. Toppers de mensen van Realgreek

Betty Wanningen
1 juli 2021

Mail maaltijd onderweg en bezorging tijdsverschil 30 minuten waardoor het eten koud is bezorgd. De tzatziki (2x) lag gedeeltelijk onder in de papieren bezorgtas waardoor ook de verpakking v d. Sinaasappel cake onder de tzatziki zat. We hebben dit niet geaccepteerd waarna de bezorger, op korte termijn nieuwe tzatziki heeft gebracht. Dit is niet de werkwijze die we gewend zijn van jullie. Vriendelijke groet Lenie en Betty

Thomas
1 juli 2021

Weer besteld bij 100% real greek. De bestelling was precies op tijd netjes ingepakt en nog warm. Het eten was zoals altijd weer voortreffelijk!

Erik
28 juni 2021
Nadia
27 juni 2021

We hebben weer heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
27 juni 2021

Heerlijke griekse maaltijd met authentieke smaken. Even op vakantie geweest met deze heerlijke maaltijd. Absolute aanrader. Zeer grote porties.

David
26 juni 2021

4 gyro's menus gehaald. Met rode bietjes salade ipv koolsalade. Zo'n schotel is natuurlijk relatief eenvoudig, maar we hebben nog nooit zo lekker Gyos gegeten! En de porties zijn ruim voldoende (we aten meer dan nodig, haha).

Overes
26 juni 2021

Heerlijk vlees, pita was vers gebakken. Bezorging binnen 20 minuten!

Erik
25 juni 2021

Wederom geweldig gegeten en binnen 20 minuten, zeer warm , bezorgd. top

Claudy
25 juni 2021

Het heeft ons 28 jarig huwelijksfeest tot een waar feest gemaakt. Goed verzorgd, heerlijke smaken. Jammer dat de bezorging er wat langer over deed. Die stond op een verkeerd adres.

Maurice
24 juni 2021

25 euro is best hoog minimaal bedrag. Dus niet voor de kleine eter. Maar kwalitatief is het prima op orde. Warm bezorgd en ook binnen de aangegeven tijd deze keer.

Danique
24 juni 2021

Super snelle bezorging, heet afgeleverd en goed van smaak. Top restaurant is het!

Engelien Dam
23 juni 2021

Lekker gegeten, keurig op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar

Marco
22 juni 2021

Proeverij van diverse koude voorgerechten besteld. Bleken 6 humusachtige varianten te zijn met 6 kleine stukjes stokbrood. Viel erg tegen. Veelal erg zout. De pita broodjes (gyros en varkenshaas) konden ermee door, maar waren niet erg warm.

Helene Bakker
22 juni 2021

Was weer verrukkelijk! Bezorgd binnen 20 minuten. Bedankt!

Constance
22 juni 2021

Digitaal geregeld, binnen een half uur bezorgd, heerlijk gegeten, top!

Sonja
21 juni 2021

Het was weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Josée Stil
21 juni 2021

Kwaliteit eten goed, had alleen iets warmer gekund.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vloon
20 juni 2021

We hebben weer heerlijk gegeten!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam
20 juni 2021

Lekker eten warm goed bij de bezorging en de chocoladepralinetaart, beter bestaat niet! We bestellen hier graag en regelmatig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van straaten
18 juni 2021

wederom heerlijk gegeten

Vink
17 juni 2021

Zoals gewoonlijk was het weer overheerlijk.

Leonidas
17 juni 2021

Weer heerlijk gegeten! Tot de volgende keer maar weer!

Roland
16 juni 2021

Altijd heerlijk eten, we bestellen hier regelmatig. Deze keer een eenvoudige pita giros, spanakopita en cole slaw. Allemaal top. Bezorging was 35 te laat maar goed, wie besteld er nu om 18u…. :-)))) volgende om die tijd even zelf halen denk ik…

Bram
16 juni 2021

Heerlijk en snel bezorgd!

Els
14 juni 2021

Vriendelijke mensen, snel en vrolijk geholpen. Eten was lekker.

HJP
13 juni 2021

Perfect als altijd. Enkel voorspelling van bezorgtijd klopt niet. Maakt niet uit. Was erg lekker.

Ferry
11 juni 2021

Goede kwaliteit. Frites iets aan de slappe kant, maar dat is vrij normaal als je iets laat bezorgen. De rest was gewoon goed wvan kwaliteit. Een item uit de bestelling was niet meer voorradig. Daar is netjes over gebeld en opgelost door middel van een alternatief. Bezorging ruim voor aangegeven tijd bezorgd.

Elma
10 juni 2021

Heerlijk gegeten!

Erika
9 juni 2021

Sneller dan verwacht een heerlijke maaltijd. De tijd indicatie was 20 minuten later dus we konden eerder van een prima maaltijd genieten

cris
9 juni 2021

Wij hebben kip en lam van de gril besteld. Qua smaak is het heel erg goed, lekker mals en goed voorbereid. Echter vind ik de lamskotelet veel te klein voor de prijs. Een beetje jammer. Kwaliteit erg goed!

Paulina
7 juni 2021
Goedejohan
6 juni 2021

Weer geen stokbrood bij de viskuit en de laatste tijd vinden wij het achteruit gaan ook dat je voor 25 euro moet bestellen om het bezorgd te krijgen je betaald toch bezorgkosten?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Links
6 juni 2021

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leon
6 juni 2021

Lekker eten en goed verzorgd qua verpakking en bezorging.

Erik
6 juni 2021

Gewoon heerlijk 👍

Edith
5 juni 2021

Heerlijk eten, gevarieerde kaart, goede prijs /kwaliteitverhouding.

Glenn Brouwer
5 juni 2021
Ingrid
4 juni 2021

Heerlijk!!

Emily
3 juni 2021

Weer heerlijk warm en op tijd bezorgd! Aanrader

Delfien
1 juni 2021

Authentieke heerlijke gerechten

Diana de Wit
31 mei 2021

Was weer TOP. Bestelling was zoals gepland prima op tijd bezorgd. Toen kwam ik erachter dat ik wat was vergeten. 1 Belletje en binnen no time nabezorgd. En zo konden wij genieten van een echte, overheerlijke Griekse maaltijd.

Irene
31 mei 2021

Het eten was weer voorteffelijk. Onze gasten hebben genoten. Voor herhaling vatbaar.

Sylvia
31 mei 2021

Heerlijke gerechten. Goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kathleen Kraan
31 mei 2021

Altijd goed! Zowel kwaliteit als hoeveelheid. Op tijd bezorgd. Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

uit vleuten
29 mei 2021

goede smaken, meer dan voldoende hoeveelheid. hier gaan we zeker nog eens bestellen.

Gkougkoulara
29 mei 2021

De beste giros in de regio! Echt heerlijk gegeten.

D. Jazz
28 mei 2021

Alweer derde keer besteld. En telkens echt heel tevreden. Superlekker eten, goed (!!!) verpakt, niks slap of lauw, maar gewoon alles lekker. (Wij bestellen meestal al voor 17u of net daarna en laten dan zsm bezorgen. Nog elke keer heel snel en goed bezorgd, welke dag het ook was!) Schotels zijn ruime porties: we zitten echt allemaal hartstikke vol hierna. Aanraders: de souvlaki (zowel kip als varken) superlekker en mals! Maar eigenlijk alles gewoon echt goed. Met zorg bereid, verpakt en bezorgd, dat zie je echt aan alles. Nogmaals: heel bijzonder tevreden. In het restaurant zelf eten is fantastisch (maar nu door corona niet mogelijk), maar laten bezorgen is zéker een goed alternatief! Absoluut de moeite waard!!! Dank 100% Real Greek!

Yvonne
28 mei 2021

Het was wederom weer heerlijk.

David
27 mei 2021

Vanwege de positieve recensies over de pita Gyros, die vandaag eens geprobeerd. Hier in huis zag niemand de mosterd, ketchup en patat zitten als toevoeging. Na een telefoontje met 100% Real Greek begreep ik dat dit echt authentiek is, dus hebben we het toch geprobeerd. Een blijvertje wat ons betreft! Wat een goeie smaak combi. We hebben er wat salades bij besteld, en dat was een perfecte aanvulling. Ik vind 100% Real Greek niet goedkoop maar met deze kwaliteit en smaak niet duur. Tijdens het eten zaten we allemaal zo van "wat is dit toch lekker!" De bezorging was ook snel en vriendelijk, en het eten nog goed warm. 2 x 5 sterren dus!

anoniem
26 mei 2021

Snelle levering en heerlijk warm. Top service.

Ellis Jutte
26 mei 2021

Altijd heerlijk eten van jullie, alleen vond ik deze keer de giros te erg gekruid. Ietsje minder was ook goed geweest. Voor de rest top kwaliteit!!!

Burna van den Ende
25 mei 2021

Het was weer top 👍🏻

Familie
25 mei 2021

Het eten was lekker, net als de vorige keer dat we bij jullie bestellen. Maar helaas niet meer warm meer. Daarnaast kwam de bestelling ruim 45 minuten later dan het gereserveerde tijdstip. Na 25 minuten later belde ik en werd er aangegeven dat hij net onderweg was en het er met een paar minuten zou zijn, dat werd nog ruim 20 minuten later. Ook geen excuses voor de vertraging of bericht of belletje dat de bestelling later zou komen. Met twee jonge kinderen is wachten op eten echt niet fijn, zeker niet als de friet dan ook nog eens bijna koud blijkt te zijn. Voor ons een reden om niet nog eens te bestellen. Heel jammer, want aan de bereiding en smaak van het eten ligt het niet.

José
24 mei 2021

Was weer HEERLIJK en ruim voldoende. De dolmadakia, is werkelijk TOP

ron
24 mei 2021

Eten was heerlijk, waarom het in 3en gebracht moest worden is mij een raadsel. Toen het laatste kwam, was het eerste koud, verwacht ik niet voor dat geld.slordig.

Monique
24 mei 2021

Wij bestellen hier vaker en voor het eerst ontbrak er een gerecht bij de aflevering. Maar na een telefoontje, werd dat keurig nageleverd en hebben wij weer heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Goedhart
22 mei 2021

Het was heerlijk!

Roland
21 mei 2021

Was weer lekker

Paulina
21 mei 2021

Snelle bezorging. En wederom heerlijk gegeten:-)

Nora
21 mei 2021

Onwijs lekker en super snelle bezorging!

Ruud
21 mei 2021

Alweer heel erg lekker gegeten. Voor en hoofd gerecht super van smaak en mooi verzorgd en echt verrast door de cheesecake. Heerlijk!

Hose
20 mei 2021
Joyce
19 mei 2021

Heerlijk gegeten en goede hoeveelheid. Tevens precies op tijd bezorgd!

Yvonne
19 mei 2021

De bezorging was keurig op tijd en de kwaliteit van het eten was prima!

Anoniem
17 mei 2021
Edwin Cyrus
17 mei 2021

Weer genoten! Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Merijn
16 mei 2021

Uitstekend als altijd! 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Adrie
16 mei 2021

De gyros, kip, pita en Baklava waren heerlijk, helaas was de frites ondermaats, niet lang genoeg gebakken en heel vet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peet
16 mei 2021

Was wederom weer zalig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
16 mei 2021

Had per ongeluk verkeerd besteld. Keurig gebeld en samen de juiste keuze gemaakt en heeeeeeerlijk gegeten👍

D. Jazz
15 mei 2021

Besteld op zaterdag, 17u besteld, 17.35 bezorgd en super tevreden! Onze eerste bestelling, maar wat een kwaliteit! Gyros- en souvlaki schotel waren warm, zagen er geweldig uit en smaakten echt voortreffelijk! Tzaziki en koolsalade erg lekker. Frietjes klein beetje slap, maar nog steeds de lekkerste patatjes. Echt bijzonder tevreden! Was klein beetje nerveus ivm de slechtere reviews, maar het was echt super. Héél erg tevreden. Echt goede kwaliteit! Eten bij 100% Real Greek is superlekker en leuk, maar nu laten bezorgen is zeker een goed alternatief! Echt een dikke aanrader! Dank jullie wel 100% Real Greeks!

Hil
15 mei 2021

Het was weer heerlijk en deze keer ook goed warm. Zeker voor herhaling vatbaar.

Marja
15 mei 2021
Edwin Versluis
15 mei 2021

Heerlijk gegeten, ruime porties vlees. Bezorging was keurig op de afgesproken tijd. Absoluut voor herhaling vatbaar. Het is het geld meer dan waard.

Ron
14 mei 2021
Ria
14 mei 2021

We hebben allerlei gerechtjes besteld en alles was heerlijk! Voor herhaling vatbaar.

JP
14 mei 2021
Danique van der Teems
14 mei 2021
Peter
14 mei 2021

Het was weer overheerlijk, tot de volgende keer

Lieske
13 mei 2021

Het was heerlijk!

H Jansen
13 mei 2021

Bezorger kwam en ging weer weg om een uur later weer terug te komen toen hoefde het voor mij niet meer!

Carla
13 mei 2021

Op moederdag met het gezin weer heerlijk 100% real Greek gegeten. Helaas 45 minuten te laat, maar dit had te maken met een fout in het reserveringssysteem begrepen we. Overmacht dus, kan gebeuren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angela
13 mei 2021

Heeeeeeeeeeerlijk.

Esmeralda
12 mei 2021

We hebben er heerlijk van genoten was super lekker

Charles
11 mei 2021

Helaas 2 uur moeten wachten op een halve lauwe bestelling (moederdag). Mail gestuurd voor compensatie bij volgende bestelling. Helaas nog geen reactie mogen ontvangen. Kwaliteit is goed, eten lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther Jansen
11 mei 2021

Was heerlijk!

Niek
10 mei 2021

- Lekker eten, maar bolletje van de burger was heel hard. -bezorging; vriendelijke jongen, maar wel bijna een half uur later dan gepland

Tjoen
10 mei 2021

Lekker traditioneel grieks eten, een aanrader.

Hanneke Berghoef
10 mei 2021

Het eten is van geweldige kwaliteit (al had ik iets meer verwacht van de veggie pita, weinig humus en te dikgesneden groente), maar iedere keer is de tijd een punt van aandacht bij bezorgen/afhalen. We moeten iedere keer heel lang wachten, het lijkt te druk?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nagtegaal
10 mei 2021

Kwaliteit was goed. Bezorging was 0.45 later dan gepland, en één gerecht ontbrak. Deze persoon moest dus nog langer wachten op het eten. Is later wel nabezorgd na een telefoontje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harry & Anneke Drost
10 mei 2021

Email verstuurd vanwege de te late bezorging. 1 uur te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irene
10 mei 2021

Wat was het weer héérlijk en goed verzorgd allemaal. We hebben genoten van alles wat we besteld hebben. En...de wijn smaakte prima. JAMAS!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leonidas
9 mei 2021

Altijd zeer lekker bij 100% real greek

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tamara
9 mei 2021

Hallo, vanavond ontvingen wij onze bestelling. Helaas zaten er twee broodjes ipv 3 broodjes bij, dat was wel jammer. Ook heb ik de fooi dubbel gegeven, zag niet dat het op de factuur erbij stond. Vorige keer dat ik bestelde was het eten niet warm, daar heb ik ook feedback op gegeven maar niets op terug gehoord van jullie. Gelukkig was het nu qua temperatuur beter. Ik bestel vaker, ik spaar daarmee stempels maar geen idee hoeveel ik er al heb. Kunnen jullie mij dat eens doorgeven? Schoolstraat 51 Vleuten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ab Kragten
9 mei 2021

Er is geen mogelijkheid om de gewenste tijd van bezorging aan te geven. De Ruimte tussen 17.00 uur en 20.30 uur is te ruim.

Cor de Vries
9 mei 2021

Voortreffelijk gegeten ... een ruime portie op een fantastische manier verpakt. Heerlijk warm gebleven tot het adres waar wij logeerden. Perfect 👌🏼

Natasja
8 mei 2021
Marc
7 mei 2021

Het was weer lekker! Net als in het restaurant, maar nu thuis!

Fam de Boer
6 mei 2021

Heerlijk, al zeg ik vaak dat ik niet van Grieks eten hou. Dat is hierbij verdwenen.

Wieteke Ipenburg
6 mei 2021

Heerlijk gegeten!

Klerks
6 mei 2021

Kwaliteit van het vlees erg slecht. Hierover ook al contact gehad. Eerder was het kipfilet nu kippendijfilet met veel vet. Friet en rijdt wel lekker.

Sonja
6 mei 2021
Sofie
4 mei 2021

Ik lees dat mensen soms langer moeten wachten dan aangegeven ... maar laten we eerlijk zijn....het is de moeite waard!:) Groetjes Sofie

Koen Faro
3 mei 2021

Gyros en friet helemaal prima, de Gemista slechts 1 ipv 3 paprika's, aardappels amper eetbaar want niet genoeg gekookt/gebakken, jammer!

Jan
3 mei 2021

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jantsje
2 mei 2021

Het eten was heerlijk! Authentiek en zeer divers. Ondanks dat we afhaalden was het thuis nog warm en lekker. Het zag er ook mooi uit in verzorgde bakjes. Kortom, Lle lof

David
1 mei 2021

We wilden iets speciaals, dus ik heb even gebeld, en werd heel vriendelijk geholpen. Uiteindelijk hebben we het BBQ pakket voor 6 personen besteld, plus wat gyros. Het vlees was weer grote klasse, goed gekruid, super mooie kwaliteit. Wat ons op viel was dat er meer brood bij zat dan de vorige keer (was ook genoeg deze keer) en ook wat meer salade. Dat is fijn, want ik had dat ook als kritiekpuntje de vorige keer. Kortom, onze verwachting is weer overtroffen. We hebben genoten! Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

A van Zeventer
30 april 2021

Gewoon 100% Real Greek!!!!

Fam Kloppenburg
29 april 2021

Heerlijk als altijd. Echt authentiek grieks eten.

Hans
28 april 2021

Voor de 7e of 8e keer besteld en wederom uitstekend gegeten. Één keer waren de frietjes niet meegekomen, maar dat werd razendsnel gecorrigeerd. Op naar de volgende bestelling! :-)

Jeroen
28 april 2021

Weer ontzettend genoten van de heerlijke griekse gerechten. Wel erg jammer dat het afgesproken ophaal tijdstip ruim overschreden werd, we hebben bijna 45 min moeten wachten in de zaak op ons eten. Als tegemoedkoming voor het lange wachten wel een lekker flesje grieks bier cadeau gekregen.

Natasja
28 april 2021
Edwin
28 april 2021
Rob
27 april 2021

Gewoon prima allemaal

Marina
27 april 2021

Eten was prima, bezorging was ruim 1,5 uur. Nu voor de tweede keer, Jammer want dat is echt te lang. Na bestellen online via app werd 1 uur vermeld, dat vond ik al (te) lang. Na een uur en kwartier werd er gebeld dat het nog 20 minuten ging duren . Wij konden ze zelf tussentijds ook niet bereiken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ab Kragten
27 april 2021

Kwaliteit en verzorging prima. Enige nadeel, bekend bij Grieks eten, de dorst er na. Meermalen in de nacht water moeten drinken

Edwin Cyrus
27 april 2021

Wij bestellen wekelijks bij u en hadden dit nog niet eerder meegemaakt. Wij hebben 2 uur gewacht op de bezorging! Helaas is er niets anders gebeurd dan super laat leveren en is er geen compensatie geweest of extra communicatie van uw kant geweest om de verwachting te managen. Ik heb voor bijna 70 euro besteld, dan verwacht ik zeker wel een gebaar om het ongemak iets te verzachten. Jammer dat u er tot nu toe nog niets aan heeft gedaan om deze vervelende ervaring om te buigen. Direct bij het bezorgen extra drankjes of desserts o.i.d. had een leuk gebaar geweest. In een restaurant zou dat niet meer dan normaal zijn. Ook nu verwacht ik een compensatie. Zou u hier nog iets mee willen doen? Wij zijn altijd erg tevreden over de kwaliteit van het eten, we bestellen wekelijks, maar afgelopen zondag kon echt niet. Mvg, Edwin.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Constance
27 april 2021

Maaltijd was heerlijk, helaas een beetje aan de koude kant!

Mats
26 april 2021

Bestelling kwam een uur te laat, was koud en een deel van de bestelling was vergeten. Bezorgers weten niet dat even-nummers en oneven-nummers aan overzijde van de straat zitten en niet naast elkaar. Normaal gesproken altijd top dus kan een keer fout gaat natuurlijk. Volgende keer beter.

AJ de Bruijn
23 april 2021
Anoniem
23 april 2021
Eva
23 april 2021
H Jansen
21 april 2021

👍👍

Constance
21 april 2021

Top maaltijd, mooie verpakking, aardige bezorger, helaas was eten een beetje aan de koude kant.

Phillip
20 april 2021

Je krijgt zelfs een E-mail als de bezorger verrekt met bestelling en het was keurig op tijd en alles vers en goed warm een echte aanrader

Emily
19 april 2021

Afgelopen zaterdag diverse gerechtjes besteld en alles netjes op tijd geleverd. Smaakvol, niet te zout en zoals ze horen te smaken. Ze hadden per ongeluk 1 ding verkeerd geleverd (paidaki ipv loukaniko) en dat kwamen ze heel snel kosteloos naleveren. Melitzanosalata was gelukkig zonder mayonaise (zoals het hoort). Hier gaan we zeker nog een keer bestellen en op lokatie eten als het weer mag. Efxaristo poly gia thn grhgorh lush kai mas ferate to loukaniko pou eleipe. Kapoia stigmh 8a ta poume apo konta.

Gerrit Vermeulen
19 april 2021

Nu twee keer besteld bij 100% Real Greek. Allebei de keren was het eten behoorlijk afgekoeld toen het bezorgd werd. Niet fijn als het eten koud wordt tijdens het eten. Aan de bezorgafstand kan het niet liggen, we wonen op nog geen 2 km van het restaurant.

V.
18 april 2021

Perfect op tijd en boven verwachting lekker 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron van Woudenberg
18 april 2021

Heerlijk! Alsof we weer in Griekenland zijn. Lekker gegeten

Karin
18 april 2021

Het was weer zalig!! We zijn fan van jullie heerlijke traditionele gerechten! Aanrader voor iedereen! En dank voor het sinaasappel dessert! 😉

Theo
18 april 2021

Weer een heerlijke maaltijd geweest.

Ros
18 april 2021

Het was weer heerlijk!

Gerard
18 april 2021

Geen prima eten , goede prijs /kwaliteit verhouding

Gerard
17 april 2021

Heerlijke maaltijden, goede porties. Bezorging exact zoals aangegeven.

ron
17 april 2021

Meer sterren zijn er niet

Simone
17 april 2021
Lidwien
16 april 2021
Palm
15 april 2021

Broodjes pita waren heerlijk. Veel vlees dit keer maar geen of bijna geen tzaziki saus

Mario
15 april 2021

Traditioneel is gezond! Wij blijven bestellen:) De kids zijn er dol op. Bedankt!

Mourits
15 april 2021

De beste Griek. Eerlijk eten en geen poespas

Elma
12 april 2021

zeer snel bezorgd de gyros was heerlijk, de patat was helaas amper gefrituurd en niet warm

Patricia
12 april 2021

Hamburger op zich was lekker, maar broodje niet. Ik had een huisgemaakt broodje verwacht, dit was een veel te zwaar broodje. Tzaziki was ook erg zwaar, heb er s nachts zelfs last van gehad. En helaas is het warme eten bovenop het chocolade dessert ingepakt. Niet zo handig. Al met al niet de ervaring die ik van jullie gewend ben. Bezorging was een half uur eerder dan aangekondigd, dat was wel fijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

NH
11 april 2021

Giros, friet enz was heerlijk. Helaas was de bifteki gemisto beetje te ver doorgebakken.

Elleone
11 april 2021

Eten van restauranthouder, mooi opgemaakt in nette bakjes en royale porties. Heerlijk gegeten!

A.
11 april 2021

Keer op keer super lekker, kwalitatief zeer goed!

Peter
11 april 2021

Stipt op tijd bezorgd en nog lekker warm. Het eten was weer overheerlijk Bekri Meze blijft een van mijn favorieten. Tot ziens

Gert jan
11 april 2021

Het was allemaal weer heerlijk!

Boudewijn
11 april 2021
Mirjam
10 april 2021

Heerlijk eten, goed gekruid. Er miste een onderdeel van de bestelling maar dat is nagebracht.

Eric
10 april 2021

Was weer heerlijk,keep it up!

Josée Stil
10 april 2021

Eten was lekker en ruim voldoende. Goede kwaliteit vlees! Voor herhaling vatbaar.

Merel
9 april 2021

Heerlijk en lekker snel!

Jim
8 april 2021

Top restaurant!

Yvon
8 april 2021

Het was oke, het had wel warmer mogen zijn. En jammer dat de friet niet meer warm aankwam.

Bernadette
8 april 2021

Heerlijk eten en snel bezorgd

Annabel
8 april 2021
ron
7 april 2021

Het was weer heerlijk hoor, prima

Laurens
6 april 2021

Alles top!

Rob
6 april 2021

Erg lekker allemaal!! Moest wel een half uurtje wachten met afhalen maar kreeg daarvoor 2 heerlijke toetjes. Goed opgelost😉👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kragten
6 april 2021

Goed te eten!

Sylvia
6 april 2021
Eddy Poppes
5 april 2021

Perfect!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerdy
4 april 2021

Prima nu mooi op tijd en goed warm eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo de Graaf
4 april 2021
Frieke
4 april 2021

Zoals altijd was het weer heel erg heerlijk en eerlijk Grieks eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harry en Ans
4 april 2021

Eten was,te laat en lauw...de smaak was,wel heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter & Claudia
4 april 2021

Snelle bezorging, en weer heerlijk gegeten!

H Jansen
3 april 2021

👍👍

Marga
2 april 2021

Weer heerlijk gegeten, snelle levering. Top

Ciska
2 april 2021

Na lange tijd weer besteld. Was zoooooo lekker! Genoten!!

Martijn
2 april 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Snelle bezorging en goed warm op je bord.

Hetwich
1 april 2021

Bezorging was iets later dan gepland. Maar werd goed gemaakt met een kleine verrassing. Eten was zoals gewoonlijk weer prima op orde. Niets op aan te merken.

Delano
1 april 2021

Was weer super lekker!

Chantal blom
1 april 2021

Het eten was op zich prima, maar er waren 2 stukken vlees vergeten! Dus 6-, voor niks betaald. Ook wilde wij contact opnemen maar er werd niet opgenomen. Heel jammer dit.

Reactie van 100% Real Greek

Beste Chantal, Wat vervelend! Uiteraard krijgt u de 6 euro terug. Wij nemen deze week contact met u op. Onze excuses! Hartelijke groet, 100% Real Greek

Anoniem
31 maart 2021

We hebben erg lekker gegeten. Het vlees was goed mals en de frietjes knapperig!