Beoordelingen van 100% Real Greek De Meern

Recente recensies

5.0
Mieke
28 januari 2023

Heerlijk. Kwaliteit is super

Els Meijsen
28 januari 2023

Het eten was heerlijk. En keurig op tijd. Lekker warm. Top

Soner
25 januari 2023

Everything was perfect! We loved the Spanakotiropita, I wish it was cheaper though :/ The pilaf (rice) as a side dish was very tasty. Meats were, as usual perfectly and tenderly cooked. Great job chef!

Lotte
21 januari 2023

Super lekker gegeten! Het was verzorgd in goede porties en onwijs lekker.

R.J. Bergmans
17 januari 2023

Als ik overal met koeien van letter bij zet dat ik geen zuivel producten wil en dus graag knoflooksaus wil, verwacht ik dat dat wordt gehonoreerd. Dat is niet het geval. Laatste keer gewest dus.

Reactie van 100% Real Greek

Geachte heer Bergmans, Wij begrijpen uw schrijven niet. Wij hebben geen tzatziki gebruikt bij uw gerechten. Wij hebben zoals gevraagd knoflooksaus bij gedaan (apart) Mij collega heeft alle sausjes apart ingepakt zoadat u zelf kon beslissen welke saus u wilde gaan gebruiken. U kunt eventueel contact met ons opnemen via info@100realgreek.nl om dit uit te leggen. Hartelijke groet, 100% Real Greek

Wattimena
15 januari 2023
Liesbeth
15 januari 2023
Evelyn
13 januari 2023

Het eten is altijd lekker, maar wel lang wachten. We hebben 2u gewacht.

Jonathan
9 januari 2023

Best Greek in town!

Bas
9 januari 2023

Heerlijk Grieks, mals en goed gekruid vlees, hele goede tzaziki en lekkere aardappels. Goed verzorgd allemaal. Echt een aanrader.

H Jansen
8 januari 2023

👍👍👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen van Dijk
6 januari 2023

Te laat bezorgd. 45 minuten na de aangegeven bezorgtijd. Kan gebeuren, maar stuur dan een berichtje. Na mijn klacht wel netjes antwoord en excuses gekregen.

Wilma Jansen
2 januari 2023
Kirstin
31 december 2022

Altijd heerlijk, stipt, goed verpakt en veel. Tot de volgende keer weer :-)

Jan-Willem
28 december 2022
Ron
27 december 2022

Heerlijk kerstdiner afgehaald. Keurig op tijd klaar. Goed verpakt. Heerlijke gerechten. Mooie authentieke Griekse smaken. Aanrader!

Heleen van Tuijl
25 december 2022

Het eten was was heerlijk en goed verzorgd. Ook bij het afhalen heel netjes geholpen.

Kirstin
23 december 2022

Altijd heerlijk en op tijd en warm. Tot snel weer!

J
22 december 2022
Diana de Wit
21 december 2022

De volgende keer toch echt weer gezellig in jullie restaurant. Het smaakt altijd naar meer

Annemieke
19 december 2022

Een goede prijs/kwaliteitverhouding en precies klaar op de aangegeven tijd. Het eten is heerlijk en genoeg. En mooie Griekse mannen in de bediening maar ja, daar is uiteraard een bijzaak.

Ron Kersic
17 december 2022

Iedere keer weer uitstekend!

Eline
10 december 2022
Suzanne
9 december 2022
John
8 december 2022

Weer heerlijk gegeten. Keurig op tijd afgeleverd!

I. vd Woude
5 december 2022

Lekker gegeten. Alles keurig verpakt. Goede service

suzan de ridder
4 december 2022
Klaas
2 december 2022

Heerlijke moussaka. Beetje lauw, maar wel redelijk snel bezorgd.

Alexandra C
1 december 2022

Heerlijk!!! Perfect, op tijd klaar.

Arnold
1 december 2022

Heerlijk vers en zeer smaakvol eten! Aanrader.

Erik
24 november 2022

Prima op tijd geleverd en heerlijk zoals gewoonlijk.

Irina
23 november 2022
Lieske Kruning
22 november 2022

Het was heerlijk!

Vermeulen
17 november 2022

Bezorger was 10min te vroeg en het eten was net iets minder als we gewend waren maar was nog steeds heerlijk.

Danielle
14 november 2022

Heerlijk zoals altijd!

Johan van der Horst
13 november 2022

Het eten is uitstekend en het restaurant is om aan te bevelen.

Edwin en Ioana
13 november 2022

Was weer heel erg lekker allemaal! Bedankt!

Angela
11 november 2022
Anonymous
10 november 2022

Gewoonweg perfect

Lekker maar de pita gyros heeft elke keer minder inhoud ook al is de prijs verhoogd.
7 november 2022
Michel
6 november 2022

Er zijn weinig restaurants die alles vers koken! Als het zou ik 10 sterren geven.

Cissie
29 oktober 2022

Vriendelijke bezorgster. Eten was weer helemaal prima!

Kathleen Kraan
29 oktober 2022

Het eten was zoals gewoonlijk natuurlijk weer geweldig en de bezorging was goed. Alleen hebben we er deze keer een uur (!) op moeten wachten en dat was niet fijn voor ons bezoek!

Senders
29 oktober 2022

Was heerlijk!

Stephan
27 oktober 2022

Lekkerste Grieks eten in de omgeving! Goed gekruid, kwalitatief goede ingrediënten en weer knapperige verse frietjes! Bezorging was ook weer top.

Miranda Cirkel
24 oktober 2022
B.
24 oktober 2022
Petra
20 oktober 2022

Heerlijk gegeten

Anna
17 oktober 2022

Weer enorm genoten van de gerechtjes. Dank voor de extra saus bij de dolmadakia 😍🙏

Wattimena
16 oktober 2022
Peter
16 oktober 2022

We hadden gyros en verse friet besteld. Groot deel van de friet was taai of keihard. Waarschijnlijk iets te lang gebakken. Oude patat die met een deel vers gebakken gemixt is?

Leo
16 oktober 2022
Hordijjk
15 oktober 2022

Vers en lekker

Jarno
15 oktober 2022
Annemieke
13 oktober 2022

Ik denk niet dat ik mijn 2,5 jarige peuter zoveel heb zien eten, ongelofelijk! De souvlaki, gyros, pitabrood, alles ging erin als zoete koek. Ik ben zelf ook erg fan, goede prijs/kwaliteitverhouding en gewoon heel lekker eten. De zoete aardappelfrietjes worden wel slap en plakken als een klont aan elkaar, vond ik minder. Verder erg de moeite waard, volgende week weer :)

Hop9
11 oktober 2022

Na een paar iets mindere ervaringen in de zomer nu weer prima. Gekozen voor afhalen, dan hoeft het eten niet te lang te staan voor het er is. Smaken prima en ruime porties.

vd Meer
9 oktober 2022
Jeroen
8 oktober 2022
Miranda Cirkel
6 oktober 2022

Heerlijke gyros!

Ina Vlaming
5 oktober 2022

We hebben uitermate lekker gegeten. Hartelijk dank voor de stiptheid van bezorging.

Annemieke
2 oktober 2022

Goede prijs-kwaliteit verhouding en heerlijk, goed gekruid eten. Lekker veel ook. Tip zou zijn dat je bij je bestelling direct de beschikbare tijd kunt aanklikken. Nu klikte ik 17.00 uur, kreeg een mailtje dat het 17.40 uur werd, gelukkig checkte ik m’n mail nog!

Petra R.
28 september 2022

We hebben heerlijk gegeten! Bedankt!

SI
27 september 2022
Edwin & Ioana
26 september 2022

Bedankt! We hebben weer genoten!

Amanda
23 september 2022

Fijn dat er ondanks de drukte meebewogen is betreft bezorgingstijd die door het refreshen van de pagina niet door was gekomen. Thanks, het heeft gesmaakt.

Smits
19 september 2022

Bestelling was 10 minuten te laat. De friet was koud en het vlees lauw. Wel goed van kwaliteit en smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther Jansen
19 september 2022

Gevulde aubergine zat niet veel smaak aan en eten was niet heel warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
18 september 2022

Zoals gewoonlijk is het binnen gezellig, ik was te vroeg zodat ik even kan genieten van de huiselijke sfeer. Het eten was weer helemaal goed. Heerlijk restaurant waar ik graag naar toe ga en aan iedereen aanbeveel.

Agnes
17 september 2022

In tegenstelling tot de vorige keren was het deze keer matig weinig vlees in de pitagiros kleine portie slappe zoete aardappel friet. Ik denk dat het een hele drukke avond was. En dit een eenmalige actie was.

Jeroen
16 september 2022

Erg smaakvol.

Robin
16 september 2022

Lekker en authentiek

Anita
13 september 2022

Was niet echt warm

Edwim
11 september 2022

Was allemaal erg lekker! Bedankt weer! Groetjes Edwin en Ioana.

Martijn
8 september 2022

Was weer top!

Elisa
6 september 2022

Uitmuntend !

Elma
5 september 2022

Half uur te laat bezorgd, maar het eten was wel weer heerlijk. Tot een volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin
5 september 2022

Bedankt weer voor al het lekkers, genoten zoals altijd!

Remco
4 september 2022

Eten was weer top, helaas kregen we 1 verkeerd gerecht afgeleverd. Na vriendelijk telefonisch contact kregen we het missende gerecht alsnog bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
29 augustus 2022

BBQ spiesen, bifteki, wat salade en saus gehaald. Was zeer smakelijk en erg vers. Verrassend goed

Nancy
29 augustus 2022

Wederom heerlijke gyros schotel met heerlijke friet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Versteeg
28 augustus 2022
Annemarie Schuurman Hoftijzer
24 augustus 2022

Thuisbezorging is top. En eten goed verpakt. Heerlijk gegeten.

Anoniem
23 augustus 2022

Heerlijke broodjes pita altijd en kippendij is aan te bevelen! Kan iets meer tzatzikisaus op

Fred!
22 augustus 2022

Diner was weer lekker.

V Dekker
21 augustus 2022

Heerlijk als altijd

Marike
20 augustus 2022

Eten besteld voor afhalen; schotels echt lekker! Goed verpakt, goed warm! Op afgesproken tijd klaar. Pita broodje heerlijk, goed gevuld! Zeer tevreden, heerlijk gegeten!

Hose
16 augustus 2022

Heel goed, Lekker, maar ineens minder vlees dan normaal! Was mager broodje

Miranda
15 augustus 2022

Het eten is altijd super en heerlijk. Jammer dat er bij de bezorging regelmatig wat mis is. Er ontbreekt regelmatig iets, deze keer de koolsalade. Ik bel dan meteen en het wordt opgelost maar het is toch Jammer.

Kirstin
14 augustus 2022

Altijd heerlijk, op tijd en goed verpakt. We kijken uit naar de volgende keer:-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maud
11 augustus 2022

Wow, wat enorm lekker. Al wel in het restaurant gegeten wat al heerlijk was. Maar snelle bezorging, echt warm eten, en zoooo lekker, veel voor goede prijs. Echte aanrader. Verheug me al op de volgende keer

B. Hack
10 augustus 2022

Hebben 3 uur op t eten moeten wachten!!! Uiteindelijk zijn we zelf naar t restaurant gereden om geïnformeerd te worden, daar we telefonisch geen contact meer kregen! Waren al van plan om ergens anders iets te gaan halen. Een compensatie lijkt mij vanzelfsprekend.

Khedoe
10 augustus 2022

Normaal 5 sterren alles goed en lekker maar nu waren de pita’s te hard, eentje zo hard die was niet te eten. Vlees was goed. Van souvlaki was eentje te donker gebakken had beetje verbrande stukjes. De andere 2 souvlaki was goed. Bezorging duurde dit keer iets langer maar het was druk dus snap ik.

Liesbeth
24 juli 2022
Miranda
20 juli 2022

Heerlijk gegeten. Bezorging was netjes op tijd en de bestelling was compleet. Fijn!

Barbara
18 juli 2022
Rob
17 juli 2022

De bezorgen geld geven zodat hij kan wisselen. Nu had ik hem al fooi gegeven. Maar bij het bezorgen gaf hij aan geen wisselgeld te hebben. Dat is wel een minpuntje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin Cyrus
17 juli 2022

Ik had het eten online besteld en kon het vrijwel direct ophalen. Stond klaar toen ik aankwam, perfect! En was zoals altijd weer erg lekker, absoluut de moeite waard om vanuit Maarssen te komen ophalen. Bedankt weer en tot snel!

Peters
16 juli 2022

Veel keus: ook vegetarisch Allemaal lekker Goed verzorgd Oprijd gebracht

H v R
11 juli 2022

Door de drukte duurde bereiding iets langer maar er werd vriendelijk gereageerd, het eten was erg lekker en was goed verzorgd aangeleverd.

Sonja Schouten
11 juli 2022

Het vlees was heel erg zout Dit was voorheen nooit

Miranda
10 juli 2022

Bestelling klopte niet helemaal, 1 pita had geen friet terwijl wel besteld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natasja
8 juli 2022
Fred
5 juli 2022

Mooi op tijd en een lekker diner. Vega!

HW
2 juli 2022

Heerlijk en snel geleverd

Evan
28 juni 2022
Nathalie Vennik
27 juni 2022

Gyros was heerlijk. Patat was niet gaar, deze hebben we zelf maar afgebakken in onze eigen frituurpan.

Edwin Cyrus
25 juni 2022

Bedankt weer! Was weer erg lekker zoals altijd!

Danielle
25 juni 2022

Heerlijk eten. Echt restaurant kwaliteit, geen fast food.. Eten om van te genieten.

Han Beemer
23 juni 2022

Alles was goed geregeld en het smaakte verrukkelijk

Bram
23 juni 2022

Denk dat het niet beter wordt dan dit :) Snelle bezorging

S
20 juni 2022
Liesbeth
19 juni 2022
Hoogerbrugge Remco
19 juni 2022
Aliki
17 juni 2022
Lucia Baas
16 juni 2022
Wilma
13 juni 2022
S
12 juni 2022
Yvonne van den Heiligenberg
12 juni 2022

Weer heerlijk genoten, lekker gegeten als je niet in staat bent om naar het restaurant zelf te gaan. Bezorging goed op tijd en alles lekker warm of zelfs heet.

H. Rosendaal
11 juni 2022

Prima smeersels voor een snackplank

Irene
11 juni 2022
Marga
7 juni 2022

We hebben vaak eten besteld en altijd is het heel erg goed. Alleen dit keer duurde het zowiezo erg lang voor het bezorgd werd en de kwaliteit was echt veel minder dan de voorgaande keren. Erg jammer

L van Loveren
6 juni 2022
Yvonne
5 juni 2022

Precies op de afgesproken tijd geleverd. Allemaal bijzonder lekker.

Liesbeth
4 juni 2022
Mark
31 mei 2022
Sandra
30 mei 2022

Heerlijke gerechten, vers, lekker. Vriendelijke bediening. Wij komen hier graag

José Lenssinck
29 mei 2022

Heerlijk gegeten, goed verpakt en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin
29 mei 2022

Was weer genieten, bedankt!

Marcel
28 mei 2022

Voor het eerst laten bezorgen door 100% Real Greek. En dat is heel goed bevallen! Het eten was uitstekend van smaak en kwaliteit, net zoals je dat in het restaurant zou krijgen. Ook was alles keurig verpakt en gesealed. Echt top! Ook was de bezorger keurig op tijd en zo hoort het ook. Wij gaan zeker nog een keer bestellen. Echt een aanrader!

Versteeg
27 mei 2022
Thamara
27 mei 2022

Heerlijk gegeten, het voelde of we even in Griekenland zaten :-)

Jeffrey Hamelink
27 mei 2022

Zoals altijd: heerlijk eten en strakke bezorging. Top kwaliteit eten met aandacht gemaakt. Aanrader!

Peter Roerhorst
26 mei 2022

Pita Gyros besteld. Heerlijk verst pita boord en goed belegt met gyros, ga het snel nog een keer bestellen.

Sylvia
25 mei 2022

Heerlijk!

Susanne
23 mei 2022

Netjes op tijd, warm, heerlijk van smaak! 100% kwaliteit zoals we zijn gewend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D
22 mei 2022

Lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
21 mei 2022

Perfect zo als altijd.

Liesbeth
21 mei 2022
Karin Imholz
21 mei 2022

Het eten was weer heerlijk. Helaas was alleen de bezorging een uur te laat. Dit was niet fijn vooral niet voor onze kinderen.

Jeroen
20 mei 2022
Marianne den Daas
14 mei 2022

Heerlijk gegeten. Was echt perfect was ook nog goed warm. En keurig op tijd

Liesbeth
14 mei 2022
Harm
13 mei 2022

Erg lekkere gerechten, goed op temperatuur en op tijd bezorgd.

Selbertse
12 mei 2022
Dekker
12 mei 2022

Als altijd

Jasja
11 mei 2022

Er was 1 patat vergeten. Eten was verder super en portie's zijn groot genoeg dat dat geen probleem was!

Esmeralda
11 mei 2022

Het waren erg kleine stukjes lamskotelet. Dat zijn wij niet gewend van Greek.

Maurice
7 mei 2022

In het algemeen prima in orde en vlot bezorgd. Maar gyros erg zout en temperatuur kan beter (zeker als je vlot bezorgd). Bezorger wat vreemd.

H op 9 :)
7 mei 2022

Lekkere dorade!, de graatjes waren makkelijk te verwijderen. Eten altijd goed hier. En ook fijn dat de bezorger vanavond met een vrolijk gezicht en vriendelijk het eten bezorgt. Mogen we een abonnement op hem? Maakt echt verschil! 👍👍 Zet jullie bezorgploeg maar eens in het zonnetje!

Roelofs
5 mei 2022
Sjaak Elbertse
4 mei 2022

👍

Cor Huijsman
3 mei 2022

Was weer geweldig ! En prima op tijd geleverd.

J.W. Bonenkamp
3 mei 2022

Echt heel lekker en verzorgd gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
1 mei 2022

Zoals altijd perfect eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W
1 mei 2022

De lekkerste pitabroodjes.

Liesbeth
27 april 2022
Frans
27 april 2022

Was top bezorging op aangeven tijdstip en het eten heet en erg lekker.dus top, aanrader

V Dekker
23 april 2022
Wendy
22 april 2022
Gerdy
20 april 2022

👍👍👍

Wilma
19 april 2022

Iets te weinig tzaziki voor 3 broodjes vond ik. Verder weer super lekkere pita's.

John
18 april 2022

Het eten is voortreffelijk, maar de bezorging was een half uur te laat.

Remco Meerwijk
18 april 2022

Het was even geleden dat we voor het laatst hadden besteld, maar het was weer heerlijk. Vooral de chocolade taart was onovertroffen heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick en Nicole Koolen
17 april 2022

Eten was prachtig verpakt, kwam goed warm aan en en zag er verzorgd uit. En het belangrijkste, het was heerlijk. Een dikke 10 voor gestoofde haas, superlekker!!

V Dekker
15 april 2022

Heerlijk om er de traditionele gerechten ter plaatse te eten, vandaag weer eens een gyros schotel afgehaald. Blijft lekker.

W. Mulder
15 april 2022

Netjes bezorgd en heerlijk gegeten!

René
9 april 2022

Het eten was goed alleen waren ze weer wat vergeten toe toevoegen. Ze zijn al een keer de patat en een keer de aardappels vergeten. Vandaag zijn ze 2 pitabroodjes vergeten waar je toch voor betaald hebt.

Dynion
9 april 2022

Helaas verkeerde bestelling meegekregen - ik had een pita souvlaki besteld en kreeg er een met Gyros. Alsnog wel een lekkere pita Gyros :) het blijft een excellent restaurant.

V Dekker
8 april 2022
Joanne Meerleveld
3 april 2022

100% weer top.

Iris
3 april 2022

Wij hebben heerlijk gegeten met de familie, die echt onder de indruk waren van al het lekkere eten. Vooral gehakt gevuld met feta vinden wij erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
2 april 2022

Was weer top. Efgaristo

Joke Kruger
2 april 2022

Het was weer gewoon lekker!!!!

Schuijtvlot
1 april 2022

Het was weer erg lekker. 2 verbeter punten: de rundvlees was taai. Had niet lang genoeg gesudderd en de lamsrack was uitverkocht wat erg jammer was, want die bestellen we altijd. Werd dus echt gemist.

Marloes
31 maart 2022
Diana
30 maart 2022
Ines
27 maart 2022

Food is excellent as always!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Crid
26 maart 2022

Goede smaak, proef je de goede producten maar veel te zout en vet. Wij hadden de vis en gegrilde groenten dus had ik niet zo veel vet verwacht.

Berg
26 maart 2022

Teleurstelling smakeloos

Marcel
22 maart 2022

Eten was erg lekker, echter had warmer gekund.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia
21 maart 2022
Natasja
20 maart 2022

Lekker snel en lekker eten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
20 maart 2022
Ria Van Ginderen
20 maart 2022

Heerlijk gegeten

Petra
18 maart 2022
Steven
17 maart 2022
Margreet Meewezen
15 maart 2022

Super snelle bezorging 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nooijen
13 maart 2022

Heerlijk eten, perfect op tijd bezorgd. Zeer zeker voor herhaling vatbaar!

Caroline
13 maart 2022
Ingrid
11 maart 2022

Supersnelle bezorging, lekker eten. Snel weer doen!

John
10 maart 2022

Wel lekker, maar heb de hele avond glazen water moeten drinken ivm veel zout

De Lang
9 maart 2022
Hellen
8 maart 2022

De allerlekkerste! Iedere keer smullen.

NH
5 maart 2022

Wederom heerlijk broodje pita!

Kvz
3 maart 2022

Heerlijk!

Remco
1 maart 2022

Meerder keren in het restaurant gegeten, nu ook een keer laten bezorgen; alle keren enorm genoten van de heerlijke gerechten!

Marloes
1 maart 2022

Helaas is het eten de laatste keren niet warm. Bakjes worden niet netjes afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marie-Anne Brands
28 februari 2022

Het eten van 100% Real Greek is heerlijk. Waar ik ontevreden over ben is dat je er niet van op aan kunt dat het bezorgd wordt op het tijdstip dat je aangeeft. Het is al een aantal keer (veel) later (zelfs 1 keer al koud) bezorgd. En deze bestelling (zondag 27 februari) werd 30 minuten te vroeg bezorgd (17:40 uur i.p.v. de bestelde 18:00 uur en de aangekondigde 18:10 uur). We waren gelukkig (net) thuis. Maar ik vraag niet voor niets om een bepaald tijdstip. Vlak daarvoor waren we nog onderweg. De vorige keer (toen het eten koud was toen het bezorgd werd), heb ik direct gebeld. Er werd niets mee gedaan. Alleen beloofd dat 'de baas' de volgende dag zou bellen. Dat is helaas niet gebeurd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Liesbeth
27 februari 2022

Eten was uitstekend zoals altijd

Denise
26 februari 2022

Geweldig lekker zoals altijd!

Ron
26 februari 2022

Het was weer heerlijk mannen, het was alleen erg lauw en zover woon ik ook weer niet.

Irene
26 februari 2022

Wat was het allemaal weer lekker. Onze gast aan tafel bleef maar' Héérlijk' zeggen. Op naar de volgende 'ronde' en .....applausje voor de kok!👍

M
24 februari 2022

Lekker en snel bezorgd

Ceci
22 februari 2022
Lucien
20 februari 2022

Als kritische "burger" mbt eten bestellen kan ik helder zijn: wat is dit lekker en wat een topburger! Alles is goed op smaak en niet vet. Spanakotiropita is ook een aanrader.

Petra
17 februari 2022

Heerlijk , zoals altijd ....en die rijst , zoooo lekker , en ik ben niet van de rijst 🙈

Robert Eichelsheim
15 februari 2022

Dit keer viel de bestelling nogal tegen, jammer. Bij het ophalen naar huis gestuurd omdat er in het restaurant blijkbaar niet gepind mag worden door ophalers, er kan dan alleen cash betaald worden. Huh? Terwijl dat voor restaurant-klanten wel mogelijk is. Heel raar! Vervolgens een haar aangetroffen IN de Spanakotiropita. Dit was voorlopig de laatste keer, helaas.

Reactie van 100% Real Greek

Beste Robert, Bij het plaatsen van de bestelling geeft u aan op welke wijze u wilt betalen. Als u cash aangeeft dan wordt er ook verwacht dat er cash afgerekend word. De pinautomaat is uitsluitend voor het restaurant. Anders loopt de boekhouding niet correct. U had ook kunnen kiezen om via ideal of creditcard af te rekenen.

Karin Baart
13 februari 2022

Keurig op tijd. Zelfs de frites waren nog knapperig en warm. Het vlees was zoals altijd heerlijk!

M.B
13 februari 2022
Mirjam
12 februari 2022

Heerlijk gegeten. Vooral de 'sjokolade' is voortreffelijk.

J de Vree
12 februari 2022

Heerlijk eten! Eén klein verbeterpuntje: de Garides Saganaki viel wel heel klein uit deze keer

Sonja
12 februari 2022
Paul
11 februari 2022

Beste bezorg restaurant!

Marieke
11 februari 2022

Heerlijk eten! En heel snel bezorgd! Super fijn! Vooral jullie wild zwijn gerecht is heerlijk!

Steven
10 februari 2022

Heerlijk weer, dit keer gehakt gevuld met feta. Super lekker! De rijst is ook echt fantastisch!

Dekker
6 februari 2022

Vandaag gyros afgehaald, gisteren weer een traditioneel gerecht gegeten in het restaurant. Allebei voortreffelijk.

TJ van Dam
4 februari 2022

Bezorging was 20 minuten eerder dan aangekondigd via email dus prima! De zoete aardappel frites waren jammer genoeg heel slap en kleefden aan elkaar vast. De pita, gyros en Moussakas waren heerlijk

Anouk
1 februari 2022

Heerlijke pita’s en snelle levering!

Margriet Schutte
31 januari 2022

Voor de tweede keer een bestelling ontvangen die niet warm was het voorgerecht en hoofdgerecht beide lauw. Heel jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruben
30 januari 2022

Dit was onze eerste bestelling, maar zeker niet de laatste. Het eten was heerlijk, alles was netjes verpakt en de bezorging precies op de geboekte tijd. Super!

Bianca
29 januari 2022

Snelle levering en weer heerlijk gegeten, de tonijnsalade is een echte topper!!

Versteeg
29 januari 2022
Patricia
29 januari 2022

Heerlijk gegeten!

Floor
29 januari 2022

Super netjes ingepakt en heel erg lekker. Echt een aanrader! Enige tip: is er een manier om de friet minder plakkerig te krijgen? (Ivm hitte in een zakje)

Aline Borger
23 januari 2022

Super goed eten! Erg smaakvol, helaas deze X niet zo warm. Andere keren altijd wel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolien
23 januari 2022

Altijd lekker, niet standaard (dat is positief) fijne smaken en lieve mensen

H
23 januari 2022

Erg smskelijk als altijd. Bezorger had het eten wel heel schuin gehouden. Was te zien aan de pikilia, tzatziki en aan het wildzwijn. De saus zat niet bij het vlees maar compleet door de aardappelpuree. Verder kloote de smaak wel. Jammer dat de bezorger het kan verpesten

Sabrina
22 januari 2022

Het wachten in het restaurant smaakt naar meer. Hopelijk kunnen we snel weer

CD
22 januari 2022

De koude gerechten waren allemaal erg goed van smaak. De warme gerechten waren goed van smaak, maar waren al lauw toen ze bij ons aankwamen. Dat is wel jammer. Ook zullen wij niet meer laten bezorgen. Als je een tijd aangeeft, dan moet je niet een half uur later aangeven bij de bevestiging.

Reactie van 100% Real Greek

Beste CD, Dank voor uw reactie. Wij geven een indicatie wat haalbaar is om te bezorgen ivm drukte. Daar krijgt u ook een mail van. Het is aan u als u niet 30 minuten langer wilt wachten om de bestelling te annuleren. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Spijtig om te lezen dat u niet meer wilt bestellen bij ons. Hartelijke groet, 100% Real Greek

Judith van Nimwegen
22 januari 2022

De Bezorger was mooi op tijd, een beleefde jongeman en het eten was zoals altijd top!

Edwin en Ioana
22 januari 2022

Weer top!

Martin
22 januari 2022

Kwaliteit is zo als gewoonlijk top, maar het is nu al de 2e keer dat de bestelling 45 min later kwam dan de gewenste tijd!

Reactie van 100% Real Greek

Beste Martin, Is dat niet doorgegeven per e-mail of telefonisch? Helaas loopt het weleens uit qua tijd in verband met drukte en wij proberen hier iedereen van op de hoogte te brengen. Onze excuses als de communicatie niet goed is gegaan. Wellicht onze mail in uw spam terecht gekomen? Hartelijke groet, 100% Rea Greek

Eva
17 januari 2022

Was weer genieten van het heerlijke eten! Kunnen niet wachten tot we ook weer mogen genieten in het restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G. Kaptein
17 januari 2022

Zondagavond afgehaald, precies op tijd. Heerlijk gegeten, hoge kwaliteit, goed verzorgd.

Oskar de Graaff
17 januari 2022

Heerlijk gegeten, snelle bezorging. Bestellen hier regelmatig.

Bert
17 januari 2022

Netjes en verzorgd geleverd op de afgesproken tijd, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hellen
16 januari 2022

Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iris
16 januari 2022

Heerlijk gegeten, het was de derde keer dat we hier bestelden en alle drie de keren echt lekker gegeten. Een aanrader dus. We hadden voor 18u besteld, dat lukte helaas niet door omstandigheden maar we werden netjes opgebeld dat het een kwartiertje later zou worden. Prima service

Caroline
16 januari 2022

Heerlijk gegeten, zoete aardappelfriet was wat slap.

Remco
15 januari 2022

Heerlijk maar kan niet wachten totdat we weer gewoon bij jullie gezellig kunnen tafelen. Hou vol!

Angela
12 januari 2022
Jaap
12 januari 2022
Richard en Piëtra Kuzee
8 januari 2022

Zoals altijd geweldig, smaakvol en verzorgd. Ook nu met de sluiting door Corona is het met zorg en liefde bereid. We kunnen niet wachten om weer aan tafel te kunnen schuiven bij 100% Real Greek

Edwin
8 januari 2022

Beste Real Greek team, Wij bestellen wekelijks en zijn heel erg happy met het heerlijke eten dat jullie verzorgen! Er gaat door de enorme drukte weleens wat mis met de compleetheid van de bestelling (echt heel soms) maar wordt dan altijd keurig opgelost. Wij bestellen vaak ‘s middags al vooruit voor later op de avond en de bezorger is dan altijd keurig op het aangegeven tijdstip! Wij vinden het na al 1,5 jaar wekelijks te bestellen nog steeds iedere keer een feestje om real greek te kunnen eten! Iedere keer kijken we er naar uit. Hele goede kwaliteit, vriendelijke service, maar vooral erg lekker eten dat nooit verveelt! Bedankt! Wij gaan binnenkort verhuizen en kunnen dan helaas niet meer bestellen 🥲. Hierbij dus alvast een beetje ons bedankje voor de afgelopen tijd! Groetjes Edwin en Ioana

Frieke
7 januari 2022
Esther
7 januari 2022

Lekkere gerechten

Judith
4 januari 2022

Altijd top! We bestellen hier heel vaak.

J Peters
4 januari 2022
Nancy
3 januari 2022

Bestelling eerder bezorgd dan de aangegeven tijd! Alles was weer heerlijk, vers & goed warm!!! Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vermeulen
2 januari 2021

Heerlijk gegeten. Ons wel flink vergist in het voorgerecht! Niet bedacht dat "voorgerechtjes" alleen maar tapanades zijn... jammer. Dit zou wel iets duidelijker vermeld mogen worden. Verder niks te klagen.

Margot
1 januari 2021

Het eten was helemaal goed.

Kathleen Kraan
30 december 2021

Altijd TOP kwaliteit

Martijn
30 december 2021

Prima eten alleen was de bezorging 15 min te vroeg (lastig ivm kinderen op bed doen)

Celine
30 december 2021

Heerlijk eten.

Claudia
27 december 2021

We hebben op eerste kerstdag laten bezorgen. We hebben heerlijk gegeten, fijn dat het zo kon, hopelijk snel weer in het restaurant eten!

Michel
27 december 2021
Nadia
26 december 2021

Heerlijk gegeten op deze 2e kerstavond.

Ben Stroeven
26 december 2021

Heerlijk gegeten, het eten was echt top. We kunnen niet wachten om straks het restaurant te kunnen bezoeken.

Bart
26 december 2021

Zoals altijd was het eten geweldig en zijn de mensen van het restaurant nog beter. Top

Dominique Beukers
25 december 2021

Zo lekker gegeten ! Echt geweldig

Marina
25 december 2021

Precies op het afgesproken tijdstip geleverd en het eten was heerlijk

Karianne
25 december 2021

Perfect op tijd. Heerlijk van smaak, goede kwaliteit en op goede temperatuur.

Marcel
25 december 2021

Uitstekend!

Johan van der Horst
24 december 2021

De kwaliteit van het eten was uitstekend. Ook snel gebracht. Kortom; dit restaurant is een aanrader.

Dekker
23 december 2021

Als altijd heel lekker eten!

Stephan Jonker
22 december 2021

100% real good food, ziet er heel verzorgd uit en heel erg lekker, een aanrader.

Leonidas
21 december 2021

Heerlijk eten zoals altijd, laatst everzwijn gegeten en moussaka. Genoten weer!

Tom
20 december 2021

Het eten was super lekker en goed warm toen we thuis aankwamen (woerden)

Roy
18 december 2021

Lekker goed Grieks eten

Monique
16 december 2021

Heerlijk gegeten, was goed warm en werd op tijd bezorgd.

Woerdman
15 december 2021

Eten was lekker maar moesten het helaas opwarmen.

PM de Rooij
13 december 2021

Het eten is altijd erg lekker, maar we hadden om 17:25 besteld, kregen het eten rond 19:45, 1 uur later dan aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Oskar de Graaff
13 december 2021

Snelle bezorging, eten altijd goed.

Evanthia
13 december 2021

echte Griek idd! was heeerlijk…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wing
13 december 2021
Edwin
12 december 2021

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter Meijer
12 december 2021

We hebben weer genoten van de maaltijd. Vond alleen deze keer wel bij de Bekri Meze dat de varkenshaas stukjes nauwelijks te vinden waren en de Griekse wordt, hoe lekker ook, de overhand had. Maar al met al lekker!!!!!

Ewoud Sneep
12 december 2021
Nancy
11 december 2021

Pita giros was weer geweldig!!!

Carlo
11 december 2021

Weer heerlijk gegeten 👍🏻

Andy
10 december 2021

Wat een heerlijk eten van deze Griek! Het eten werd goed warm en zeer netjes verpakt geleverd. Genoeg Tzatziki en heerlijk vlees! Wij gaan hier vaker bestellen.

Constance
9 december 2021

Genoten van een heerlijke maaltijd!

Pieter
8 december 2021

Een heerlijke gerecht met een zeer malse souvlaki stick, gecomplenteerd met genoeg tzatziki

Fam Kloppenburg
6 december 2021

Sneller dan beloofd en aangegeven en het blijft heerlijk eten. Voor het eerst een pita gyros genomen. Super!!! Vers en lekker.

Stefan
6 december 2021
Suus
6 december 2021

Stipt op tijd, heel fijn! Het was helaas niet meer zo warm. Verder lekker gegeten!

Lennart
6 december 2021
Cora Van Straaten
6 december 2021

Zo doorgaan, het was allemaal heerlijk. Dank jullie wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Constance
6 december 2021

Maaltijd was smaakvol en goed verzorgd, jammer dat het iets aan de koude kant was!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emily
5 december 2021

Wederom heerlijk , warm en keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heerlijk zoals altijd
5 december 2021
W.
5 december 2021

De gerechten waren weer smakelijk. Helaas was de bezorging een half uur later dan gevraagd, vermoedelijk door drukte op deze (feest)dag. Tevens waren de warme gerechten al bijna koud dus die moesten we zelf opwarmen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim van den Brink
5 december 2021

Helaas kwam door grote drukte de bestelling erg laat, maar was weer weer prima eten.

Marianne
5 december 2021

Eten kwam helaas echt meer dan een uur te laat. En de bestelling was helaas niet compleet. Weer bellen. Het eten daarentegen was erg goed. En de nalevering ook razendsnel gebracht. Alleen dus jammer van de bezorging. Wel goed wanneer de bezorger dit dan weet en dan bv zegt “excuus voor de vertraging, we konden het even niet aan”. Alleen dat zei hij niet.

Louise van der Worp
5 december 2021

Wild zwijn vlees heerlijk van smaak en mals. Puree en saus heerlijk. Helaas erg weinig groente, nl. 4 plakjes wortel. Beter schotel met drie vakken zodat groente apart gehouden kan worden en wat meer soorten groente. Meer groente zou iig fijn zijn geweest, kan vast wel voor die prijs

Fam. Bakx
5 december 2021
Rob Vermeulen
4 december 2021

Het eten was weer erg lekker goede smaak en nog lekker warm !

David
4 december 2021

We hadden Gyros schotels een een Griekse boeren salade. Relatief eenvoudig maar we hebben wel echt heerlijk gegeten. En het was ook RUIM voldoende (teveel). De bezorging was super vlot, het eten goed warm. Kon het beter? Eigenlijk niet!

Jaap de Jong
4 december 2021

De levering was vertraagd en daar was keurig over gebeld. Wat de nieuwe bezorgtijd werd, was alleen niet duidelijk. Helaas ontbrak een portie Griekse pasta en de andere bak was nauwelijks gevuld (een derde van wat we normaal krijgen). Uiteindelijk overigens heerlijk gegeten zoals altijd.

Deb
3 december 2021

Altijd goed eten en lekker. Bestel vaker is een keer fout gegaan ze hebben de patat snel gebracht. Ben heel tevreden raad iedereen aan om te bestellen

Gerrie
1 december 2021

Wij bestellen vaker bij 100% Real Greek en het is altijd lekker en keurig op tijd. Beste Tzaziki die ik ken.

John
1 december 2021

Iets minder lekker dan paar dagen geleden. Had wat minder smaak. Pita was ook wat aangebrand. Er zat wat minder liefde in dit keer. Andere kok?

Loman
28 november 2021

Het was niet super warm. Maar wel heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.